alk. 2208 €

Neulonta- ja vaellusmatka tulen ja jään maahaan

Tämä seikkailullinen retki on sekoitus neulontaa ja vaellusta. Vaellusmatkaan on yhdistetty vierailu lankatehtaalle ja Skógar Folk museoon.


7 päivää, elokuussa 2018 Lue lisää »
alk. 2133 €

Käsitöitä jäätiköllä

Kuuden päivän mittainen neulontaretki yhdistää islantilaisen neulonnan, mystisen luonnon sekä upeat syysvärit. Retki vie sinut Sólheimajökullin jäätikölle, jossa on mahdollista neuloa jäällä. 


7 päivää, loka-marraskuu 2018 Lue lisää »
alk. 2375 €

Keväinen neulontamatka

Keväinen neulontamatka Islantiin, jossa on alkanut paras aika lintubongaukseen sekä karitsojen näkemiseen. Kuuden päivän matka vie meidät läntiseen Islantiin.


7 päivää, toukokuussa 2018 Lue lisää »
alk. 950 €

Reykjavik Adventures

Lähde huristamaan mönkijällä läpi laavakenttien, laskemaan koskea jäätikköjoella, ratsastamaan islanninhevosella, kylpemään kuumassa lähteessä, snorklaamaan mannerlaattojen erkanemiskohdassa ja tutkimaan laavaluolien salaista maailmaa.


5 päivää, päivittäin kesäkaudella Lue lisää »
alk. 3425 €

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


11 päivää, Torstaisin Lue lisää »
alk. 2106 €

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.9 päivää, Keskiviikkoisin Lue lisää »
alk. 492 €/hlö

Iceland Adventure Weekend

Iceland Adventure Weekend on kolmen päivän tekemisen täytteinen aktiviteettipaketti Islannin henkeäsalpaavan kauniissa luonnossa. Koskenlaskua, Kultaisen kolmio kierros, jääkiipeilyä, valasretki ja Sininen laguuni. 


3 päivää, päivittäin kesäkaudella Lue lisää »
alk. alk. 2159 €/hlö /hlö

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


6 päivää, 160 km, kesäkaudella Lue lisää »