Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Suomeksi opastetut retket

 

Saga Matkojen suomeksi opastetut päiväretket järjestetään suomeksi opastettujen matkojemme yhteydessä. Myös omatoimimatkailijoiden on kuitenkin mahdollista osallistua suomeksi opastetuille retkillemme!

Suomeksi opastetuilla retkillä näet muun muassa Islannin kuuluisimmat luontonähtävyydet Kultaisen kolmion kierroksella, tutustut syvemmin Reykjavíkin kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin, seikkailet Islannin kauniilla Etelärannikolla ja rentoudut Sky Lagoonin tai Sinisen laguunin geotermisissä vesissä.

Tarjoamme myös todella monipuolisen valikoiman kansainvälisiä retkiä, joilla opastus hoituu englanniksi. Tutustu koko kattavaan retkivalikoimaan täällä!

 

Suomeksi opastetut retket

 • alk. 255 €/hlö

  Borgarfjörðurin kohokohdat suomeksi opastettuna

  11 tuntia

  Päivään kuuluu todella mielenkiintoinen vierailu laavaluolassa, upeat Hraunfossarin vesiputoukset, vierailu Deildartunguhverin geotermisellä alueella sekä Hvammsvíkin kuumat lähteet, joissa pääsee uimaan ja rentoutumaan.

  Lue lisää: Borgarfjörðurin kohokohdat suomeksi opastettuna
 • 180 €/hlö

  Suomeksi opastettu Etelärannikon seikkailu

  10 tuntia

  Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia (Skogafoss, Seljalandfoss), laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä.

  Lue lisää: Suomeksi opastettu Etelärannikon seikkailu
 • 150 €/hlö

  Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

  8 tuntia

  Islannin suosituimmalla suomeksi opastetulla päiväretkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.

  Lue lisää: Suomeksi opastettu Kultainen kolmio
 • 60 €/hlö

  Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

  4 tuntia

  Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista.

  Lue lisää: Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu
 • alk. 160 €/hlö

  Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

  5,5-6 tuntia

  Tällä suomeksi opastetulla päiväretkellä tutustutaan kiehtovaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen, vieraillaan Grindavikin idyllisessä kalastajakylässä ja rentoudutaan legendaarisessa Sinisessä laguunissa.

  Lue lisää: Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Vinkkejä ja lisätietoa