Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Islanti on aina elämys

Matkoja Islantiin kokemuksella

Saga Matkoilla on pisin kokemus Suomessa matkojen järjestämistä Islantiin. Vahvalla ammattitaidolla olemme valinneet hotellit ja palvelut Islannissa - asiakkaidemme parhaaksi. Meiltä saat luotettavimmat bussi-, lento- ja ratsastusretket sekä vuokra-autot. Luota ammattilaiseen!

 

Suomeksi opastetut matkat Islantiin

Suomeksi opastetulla matkalla tutustut Reykjavikiin ja sen lähialueisiin vaivattomasti. Asiantunteva oppaamme vie sinut tärkeimmille nähtävyyksille ja kertoo mielenkiintoisimmat yksityiskohdat.

..

Omatoimimatkat Islantiin

Omatoimimatkalla voit itse valita lähtöpäivän, matkan pituuden ja rakentaa oman matkaohjelman. Viihtyisän ja monipuolisen Reykjavikin lisäksi voit vuokrata auton ja liikkua  maaseudulla maisemia ihaillen.

..

Omatoimiset matkapaketit

Akureyrin kaupunkilomat

Omatoimisella Reykjavik-Akureyri -yhdistelmämatkalla näet parhaat palat Reykjavikista ja Pohjois-Islannin pääkaupungista Akureyrista. Molemmissa kaupungeissa järjestetään mielenkiintoisia kansainvälisiä retkiä. Aikaa jää silti myös omatoimiseen kaupunkeihin tutustumiseen. Reykjavikissa vietät 2 yötä ja Akureyrissa 2 yötä. Tarvittaessa voit varata lisäöitä kummassakin kaupungissa. Kaupungista toiseen siirrytään nopeasti lentäen. Lennon sijaan voit myös tehdä matkan reittibussilla tai vuokrata auton koko ajalle tai vain toiseen suuntaan. Kysy lisää Saga Matkoista.

 

..
Hinta: 610 €/hlö

Autopaketit

Olemme suunnitelleet matkaasi varten erilaisia matkaohjelmia helpottaaksemme matkasi suunnittelua etukäteen. Autopaketit ovat kätevä vaihtoehto tutustua Islantiin omatoimisesti. Kun autonvuokraus ja majoitus on etukäteen varattu ja maksettu, voit keskittyä matkasta nauttimiseen. Kaikilla matkoilla hintaan sisältyy myös hyvä tiekartta ja matkareittiehdotus. Islannin autopaketti varaukset tulee tehdä viimeistään yksi kuukausi ennen lähtöä.

 

Majoitukset ovat maatiloilla, paitsi Reykjavikissa. Useimmilla paketeilla huoneet on varustettu mukavuuksilla, joilla sen voi valita. Huoneet ovat aina siistejä. Maatiloilla tutustut myös paikallisiin asukkaisiin.

 

Autopakettien hintoihin ei sisälly lentoja Islantiin eikä majoitusta Reykjavikissa. Kysy päivän lentohintaa Saga Matkoista. Jos suunnittelet majoittuvasi Reykjavikissa, vaikkapa vain yhden yön valitse lento + hotelli -paketti.

..

Kiertomatkat

Suomeksi opastetun bussimatkan lisäksi tarjolla on kaksi mielenkiintoista kansainvälistä kiertomatkaa. Matkat on opastettu englannin lisäksi myös  ”skandinaviskaksi”. Valitsetpa sitten pidemmän tai lyhyemmän matkan, näet aina upeita luonnonnähtävyyksiä ja koet uskomattomia elämyksiä.

..

Ratsastusmatkat

Yli tuhat vuotta sitten norjalaiset veivät Islantiin hevosia,joista karulla ja tuulisella saarella kehittyi pienikokoinen, mutta kestävä ja varmajalkainen islanninhevonen. Kokeile ratsastusta islanninhevosella sen kotisaarella, aidossa ympäristössä. Pienellä opastuksella saatat onnistua ratsastamaan tölttiä, joka on islantilaisen hevosen erikoisuus. Ishestar on yksi Islannin tunnetuimmista ja luotettavimmista ratsastusretkiä järjestävistä yrityksistä. Ishestarin valikoimista löytyy valinnanvaraaparin tunnin ratsastusretkistä useitapäiviä kestäviin ratsastusvaelluksiin. Kokeneemmille ratsastajille tarkoitettuja vaelluksia järjestetään eri puolilla Islantia. Ishestarin tallit sijaitsevat Hafnarfjördurin kaupungissa, n. 15 km Reykjavikista.

..

Vaellusmatkat

Islannin koskematon ja henkeäsalpaavan kaunis luonto ihastuttaa monia. Monipuolinen maasto, unohtumattomat maisemat ja kaupunkien hyvät palvelut tekevätkin Islannista oivallisen vaelluskohteen. Ekstoottinen luonto yhdistyy saumattomasti islantilaisten rentoon elämänmenoon ja rikkaaseen kulttuurielämään. Koe tämä kaikki vaellusmatkoillamme!

..

Aktiviteettimatkat

Islanti tarjoaa seikkailunhaluiselle uskomattomia elämyksiä. Aktiviteettimatkat on räätälöity niin että joka päivälle on tarjolla huikea elämys. Tuskin löydät muualta vastaavia matkoja, joilla pystyt rajatussa ajassa kokemaan ja näkemään näin paljon. Säästät myös selvää rahaa varaamalla paketoidun matkan kuin varaamalla retket erikseen. Aktiviteettimatkojen hintaan ei sisälly lentoja Islantiin. Lennon voi ostaa Saga Matkoilta erikseen. Autamme mielellämme lennon varauksessa!

..

Pyöräilymatkat

Islannin pyöräilymatkoilla koet liikunnan nautinnon lisäksi kaunista luontoa ja upeita maisemia pyörän selästä käsin aivan eri tavoin kuin tavallisella kiertomatkalla. Selässäsi kannat vain päivärepun ja muut matkatavarasi kulkevat tukiauton kyydissä aina seuraavaan majapaikkaan.

 

Pyöräilymatkojen hintoihin ei sisälly lentoja Islantiin eikä majoitusta Reykjavikissa. Kysy päivän lentohintaa Saga Matkoista!

..

Laajin retkitarjonta Islannissa

Englanniksi opastetut retket Reykjavikista

Todennäköisesti missään muussa maassa ei ole niin monipuolista retkivalikoimaa kuin Islannissa. Bussi- ja lentoretkiä, aktiviteettiretkiä, valaiden ja delfiinien katseluretkiä, ratsastusta, superjeepeillä ajelua… Saga Matkat tarjoaa yli 50 päiväretkeä. Valitse omasi ja koe Islanti!

 

..

Aktiviteettiretket

Yllätä itsesi ja tee lomallasi kerrankin jotain erilaista ja unohtumatonta! Islannissa on laaja tarjonta mielenkiintoisia aktiviteetteja, joissa voit yhdistää liikkumisen ja kauniit luonnonmaisemat. Patikointiretket sopivat kaikille, jännitystä hakeville puolestaan on tarjolla muun muassa koskenlaskua ja kiipeilyä.

 

Retket on opastettu englanniksi. Retkille on yleensä minilähtijämäärä 2 henkeä. Useimmilla retkillä ei vaadita aikaisempaa kokemusta lajista. Retkille on ikäraja, joka vaihtelee 10-18 vuoteen. Ei lapsialennuksia. Kaikkiin retkiin sisältyy kuljetus Reykjavikista.

..

Ratsastusretket

Yli tuhat vuotta sitten norjalaiset veivät Islantiin hevosia, joista karulla ja tuulisella saarella kehittyi pienikokoinen, mutta kestävä ja varmajalkainen islanninhevonen. Kokeile ratsastusta islanninhevosella sen kotisaarella, aidossa ympäristössä. Pienellä opastuksella saatat onnistua ratsastamaan tölttiä, joka on islantilaisen hevosen erikoisuus. 

Ishestarilta ja Eldhestarilta löytyy parin tunnin ratsastusretkistä useita päiviä kestäviin ratsastusvaelluksiin. Ishestarin tallit sijaitsevat Hafnarfjördurin kaupungissa, n. 15 km Reykjavikista. Eldhestarin Vellir-maatila sijaitsee Hveragerðissä, n. 30 min ajomatkan päässä Reykjavikista. Vuonna 2002 Eldhestar avasi eko-maatilahotellin ratsastustallien yhteyteen. Hotellissa on 26 kahden hengen huonetta, internetyhteys, kokoustilat, kylpytynnyrit ja ruokailutilat 60-70 henkilölle.

..

Bussiretket Reykjavikista

Valittavanasi on lukuisia erilaisia ja -pituisia retkiä bussilla, superjeepillä, veneellä, lentäen tai ratsastaen. Viivytpä Islannissa päivän tai useamman eniten saat irti matkastasi opastetuilla retkillä. Opastuskielenä kansainvälisilläretkillä on englanti. Retkiin ei sisälly ruokailuja ellei toisin mainita. Retkillä on säävaraus. Varaa retket matkasi yhteydessä tai lisää varaukseen myöhemmässä vaiheessa.

..

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.

..
Hinta: 82 €

Lentoretket Reykjavikista

Lentoretket ovat aina kansainvälisiä, jolloin opastuskielenä on yleensä ainakin englanti. Retkiä voit varata viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa Saga Matkoista. Air Icelandin lentoretket lähtevät Reykjavikista kotimaan lentoterminaalista.

 

..

Superjeeppiretket

Retki islantilaisilla superjeepeillä on mahtava kokemus. Islantilaiset ovat aina osanneet liikkua luonnossa kulkuvälineestä riippumatta. Nykyihminen liikkuu edelleen hevosvoimilla. Niitä tarjoavat voimakkaat superjeeppien moottorit. 

 

..

Jäätikköretket

Monipuolinen valkoima jäätikköretkiä Reykjavikista Langjökull, Sólheimajökul, Snæfellsjökull ja Vatnajökull -jäätiköille. Tutustu vaihtoehtoihin!

..

Retki tulivuoren uumeniin

Lähde nyt ainutlaatuiselle seikkailulle Thrihnukagigur-tulivuoren uumeniin! Retken aikana pääset näkemään miltä 4000 vuotta sitten purkautuneen tulivuoren sisällä näyttää, ja ihastelemaan Islannin vulkaanista maisemaa.

..
Hinta: 350 €

Lentokenttäkuljetukset Reykjavikiin

Keflavikin lentoaseman ja Reykjavikin lentoterminaalin välillä liikennöi reittibussi FlyBus aina koneiden saapuessa ja lähtiessä. 

..
Hinta: 35/19 €

Pyöräilyretket

Pyöräilyretket ovat uusin vaihtoehto tutustua Islannin ihmeelliseen luontoon. Lähde mukaan englanniksi opastetuille pyöräretkille, joista niin aloittelija kuin kokeneempikin pyöräilijä löytää helposti oman tasoisensa. Tutustu ja varaa pyöräilyretkesi Saga Matkoilta!

..