Tietoa yrityksestä

Saga Matkojen matkatuotanto on monipuolista. Olemme erikoistuneet Islannin ja arktisten matkojen tuotantoon. Valikoimastamme löydät autopaketteja, opastettuja matkoja, omatoimimatkoja, kansainvälisiä kiertomatkoja sekä yli 50 retkeä Islannin mielenkiintoisimpiin kohteisiin. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman vapaa-ajan matkoja Pohjois-Amerikkaan sekä risteilyjä kaikille maailman merille. Kauttamme ostat myös urheilumatkoja mm. F1-kisoihin.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa. Matkanjärjestäjänä olemme toimineet jo yli 30 vuotta.

Yrityksemme on kokonaan suomalaisessa yksityisomistuksessa emmekä kuulu mihinkään ketjuun. Näin takaamme sen, että matkamme ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat eivätkä ne ole sidottu ketjustandardeihin.

 

Online-matkapalvelu

Useimpia Saga Matkojen matkoja voi varata 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkina viikonpäivinä. Online-palvelustamme on helppo tarkistaa matkojen reaaliaikainen saatavuus ja päivän parhaat hinnat. Tutustu matkoihin silloin, kun sinulle parhaiten sopii, suunnittele matka omassa rauhassa, varaa ja maksa matkasi online-palvelussamme!

Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Saga Matkat on turvallinen. Vuosittain kansainvälinen Bisnode luokituslaitos analysoi matkanjärjestäjien luottokelpoisuutta. Yrityksemme on luokiteltu korkeimpaan AAA luottoluokitukseen.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Travel Specialist Group Oy
Yritystunnus: 08720862
Toimilupanumeromme: KUVI 3685/00/Mj
Kaupparekisterinumero: 531.816

Travel Specialist Group Oy on Suomen matkatoimistoalanliitto ry:n (SMAL) jäsen numero: 24295.
Yritys on maksanut vakuuden Kuluttajavirastolle.

 

Valvova viranomainen

Kuluttajavirasto
Puh. (09) 77 261

 

Saga Matkojen toimisto

Eerikinkatu 27 (3.krs)
00180 Helsinki

 

Ota yhteyttä!

Sähköposti: myynti@sagamatkat.fi
Puh. 020 155 6650

Hinta lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu+6,9 snt/min., matkapuhelimesta 8,21 snt/puhelu+14,9 snt/min. Asiakaspalvelu avoinna maanantaista perjantaihin klo 09.00-17.00.