Reykjavik-opas

 • Kulttuuri ja taide

  Islantilaiset ovat kulttuurinnälkäistä kansaa ja sen vuoksi kulttuuritarjontaa on runsaasti. Reykjavikin kulttuurielämä on monipuolista. Vuosittain järjestetään useita tapahtumia.

  Lue lisää: Kulttuuri ja taide
 • Ostoksilla

  Turismin kasvun myötä on Reykjavikin keskustaan syntynyt runsaasti matkailijoita houkuttelevia liikkeitä. Pääostoskatu Laugavegurin lisäksi tärkeimmät kauppakadut keskustassa ovat Austurstræti, Bankastræti, Hafnarstræti ja Skólavördustígur.

  Lue lisää: Ostoksilla
 • Ravintolat ja ruoka

  Reykjavikista löytyy runsas valikoima laadukkaita ravintoloita, joissa voit nauttia islantilaisia erikoisuuksia tai kansainvälisen keittiön herkkuja. Islantilainen lammas on korkealaatuista, äyriäiset saadaan merestä ja kala Islannin rannikolta tai joista.

  Lue lisää: Ravintolat ja ruoka
 • Reykjavik City Card

  Reykjavik City Card -matkailijakortilla tutustut kaupunkiin kätevimmin. Kortilla pääset veloituksetta sisään Reykjavikin useisiin museoihin, taidegallerioihin ja kaikkiin Reykjavikin maauimaloihin.

  Lue lisää: Reykjavik City Card
 • Reykjavik Spa City

  Islantilaiset ovat jo vuosisatoja tienneet, että kylpeminen kuumien lähteiden lämpimissä vesissä ei ole pelkästään rentouttavaa, vaan sillä on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia. Uiminen islannissa tarkoittaa rentoutumista; likoamista kuumissa altaissa, hikoamista höyrysaunassa ja välillä vilvoittelua raikkaassa ulkoilmassa.

  Lue lisää: Reykjavik Spa City
 • Reykjavikin nähtävyydet

  Reykjavik on Islannin kaupan, hallinnon, teollisuuden ja kulttuurin keskus; ammattiteattereiden ja -orkestereiden kotipaikka. Matkailijankin on helppo pitää sitä tukikohtanaan tutustuessaan Islannin nähtävyyksiin.

  Lue lisää: Reykjavikin nähtävyydet

Vinkkejä ja lisätietoa