Kansainväliset risteilyt

Varaa unelmiesi risteilyloma!

Kansainväliset risteilyt ovat saapuneet myös Saga Matkojen valikoimaan! Saga Matkat toimii yhteistyössä Suomen suurimman risteilymatkatoimiston, Risteilykeskuksen, kanssa ja tarjoaa nyt tuhansia risteilyvaihtoehtoja kaikille maailman merille ja jokialueille. Kysy meiltä lisää!

Varattavissa kauttamme

Mainstream-tason risteilyt

  • Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Hurtigruten

Premium-tason risteilyt

  • Celebrity Cruises, Princess Cruises

Luksusristeilyt

  • Azamara, Regent Seven Seas Cruises, SeaDream Yacht Club, Oceania Cruises

Löydät lisätietoa risteilyvarustamoista Risteilykeskuksen nettisivuilta.

Suosituimmat risteilyalueet

Risteilyt varustamoittain

Risteilyn varaaminen on helppoa

Risteilyn maksuaikataulut vaihtelevat varustamoittain, mutta yksi asia on lähes kaikille varustamoille yhteinen: jos risteilyn lähtöön on vielä aikaa, maksun kanssa ei tarvitse kiirehtiä. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, joka vaihtelee varustamoittain. Maksu saattaa olla vaikkapa 100 euroa matkustajaa kohden tai esimerkiksi 10 % risteilyn hinnasta. Löydät tarkat maksuehdot varustamoiden matkaehtosivuilta.

Risteilyn loppulasku erääntyy yleensä vasta noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Myös risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä; esimerkiksi Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin risteilyn voi perua pienillä kuluilla (100 €/hlö + 50 €/hytti) vielä 16 päivää ennen matkan alkua. Suosittelemme tutustumaan varustamon matkaehtoihin ennen risteilyn varaamista. Autamme mielellämme sopivan risteilyvaihtoehdon kartoittamisessa.

Vinkki: Muistathan, että risteilyvaraus on sitova vasta siinä vaiheessa, kun olemme vastaanottaneet sinulta risteilyn ennakkomaksun. Voit tehdä alustavia risteilyvarauksia Risteilykeskuksen nettivaraamon kautta – ne eivät velvoita tai sido sinua vielä mihinkään!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.