Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Kansainväliset risteilyt

Varaa unelmiesi risteilyloma!

Kansainväliset risteilyt ovat saapuneet Saga Matkojen valikoimaan! Saga Matkat tarjoaa nyt tuhansia risteilyvaihtoehtoja kaikille maailman merille ja jokialueille Suomen suurimman risteilymatkatoimiston, Risteilykeskuksen, kautta. Saga Matkojen lisäksi myös Risteilykeskus on osa kotimaista Travel Specialist Groupia – olemme siis yhtä isoa perhettä!

Autamme mielellämme sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan risteilyn. Kysy meiltä lisää!

Varattavissa kauttamme

Mainstream-tason risteilyt

 • Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Hurtigruten

Premium-tason risteilyt

 • Celebrity Cruises, Princess Cruises

Luksusristeilyt

 • Azamara, Regent Seven Seas Cruises, SeaDream Yacht Club, Oceania Cruises

Löydät lisätietoa risteilyvarustamoista Risteilykeskuksen nettisivuilta.

Suosituimmat risteilyalueet

Risteilyt varustamoittain

Tarjoukset ja suositukset

 • Tarjoukset

  Risteilyvarustamoilla on kuukausittain käynnissä erinomaisia tarjouskampanjoita. Löydät ajankohtaiset tarjoukset Risteilykeskuksen nettisivuilta.

  Tutustu!

 • Risteilysuositukset

  Tuntuuko risteilyn varaaminen hankalalta? Etkö osaa päättää risteilykohdetta tai -varustamoa? Löydät parhaat risteilysuositukset Risteilykeskuksen nettisivuilta.

  Tutustu!

Risteilyn varaaminen on helppoa

Varaa risteily kätevästi nettivaraamon tai asiakaspalvelun kautta!

Risteilyn maksuaikataulut vaihtelevat varustamoittain, mutta yksi asia on lähes kaikille varustamoille yhteinen: jos risteilyn lähtöön on vielä aikaa, maksun kanssa ei tarvitse kiirehtiä. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, joka vaihtelee varustamoittain. Maksu saattaa olla vaikkapa 100 euroa matkustajaa kohden tai esimerkiksi 10 % risteilyn hinnasta. Löydät tarkat maksuehdot varustamoiden matkaehtosivuilta.

Risteilyn loppulasku erääntyy yleensä vasta noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Myös risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä; esimerkiksi Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin risteilyn voi perua pienillä kuluilla (100 €/hlö + 50 €/hytti) vielä 16 päivää ennen matkan alkua. Suosittelemme tutustumaan varustamon matkaehtoihin ennen risteilyn varaamista. Autamme mielellämme sopivan risteilyvaihtoehdon kartoittamisessa.

Vinkki: Muistathan, että risteilyvaraus on sitova vasta siinä vaiheessa, kun olemme vastaanottaneet sinulta risteilyn ennakkomaksun. Voit tehdä alustavia risteilyvarauksia Risteilykeskuksen nettivaraamon kautta – ne eivät velvoita tai sido sinua vielä mihinkään!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilykeskus ja Saga Matkat yhtä perhettä

Risteilykeskus on Saga Matkojen tavoin osa Travel Specialist Group -matkatoimistoa. Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkailubrändi, joka on erikoistunut yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyihin. Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijat tekevät töitä myös Saga Matkojen tuotteiden parissa.

 • Suomen suurin risteilyvalikoima. Löydät Risteilykeskuksen nettivaraamosta tuhansia risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille. Valikoimasta löytyy myös harvinaisempia risteilyjä. Risteilykeskus on Royal Caribbean, Celebrity Cruises ja Azamara -varustamoiden myyntiedustaja Suomessa.
 • Asiantuntevin henkilökunta. Saat Saga Matkojen ja Risteilykeskuksen kautta asiantuntevaa palvelua henkilökohtaisella otteella. Risteilyasiantuntijat risteilevät maailman merillä useita kertoja vuodessa, joten he tuntevat valikoiman kuin omat taskunsa.
 • Hintatakuu. Takaamme, että saat risteilyt Risteilykeskuksesta Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja