Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iätTodennäköisesti missään muussa maassa ei ole niin monipuolista retkivalikoimaa kuin Islannissa. Bussi- ja lentoretkiä, aktiviteettiretkiä, valaiden ja delfiinien katseluretkiä, ratsastusta, superjeepeillä ajelua… Saga Matkat tarjoaa yli 50 päiväretkeä. Valitse omasi ja koe Islanti!

 


65 € €/hlö

Kultainen kolmio express

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa. Retki on lyhennetty versio Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio retkestä.


6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

118 € €/hlö

Fontana-kylpylä ja revontulet

Retkellä yhdistyvät rentoutuminen kylpylässä, islantilaiset ruokailuelämykset sekä räiskyvät revontulet. 


7 tuntia. puolipäiväretki. Talvikaudella.
Lue lisää »

alk. 174 € €/hlö

Ylänköjen helmi: Landmannalaugar

Tämä vaellusretki vie sinut Islannin keskiylängöille Landmannalaugarin kirjaviin maisemiin. Jylhiä vuoria, kuumia lähteitä, valtavia laavakenttiä sekä kirkkaansinisiä järviä. Kaikkea tätä löytyy alueelta, jota kutsutaan usein Islannin ylänköjen helmeksi. 


12 tuntia. kokopäiväretki. Kesäkaudella.
Lue lisää »

alk. 319 € €/hlö

Etelärannikon mönkijäseikkailu

Näe Islannin Etelärannikon komeat vesiputoukset ja mustat laavakentät mönkijän kyydissä. Tämä maisemakierros sopii mainiosti vauhtihirmuille!


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »


 

Suositut retketalk. 69 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

n. 8 tuntia pv, Ympäri vuoden

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


Lue lisää »
alk. alk. 82 €

Valasretki

Kesäretki: 2,5-3,5 h / talviretki: 3-3,5 h pv, 1.4.-30.9. lähdöt klo 9.00, 13.00 1.6.-31.8. lähdöt myös klo 10.00, 14.00, 17.00

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


Lue lisää »
alk. alk. 122 €

Sininen laguuni

n. 3-6 tuntia (joustava paluuaika) pv, Paluu vartin yli tasatunnein klo 23.15 saakka

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


Lue lisää »
alk. 53 €/30 €

Lentokenttäkuljetukset Reykjavikiin (FlyBus)

Keflavikin lentoaseman ja Reykjavikin lentoterminaalin välillä liikennöi reittibussi FlyBus aina koneiden saapuessa ja lähtiessä. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!