Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Risteilyt

Varaa risteilyloma!

Varaa ikimuistoinen risteilyloma Saga Matkojen kautta! Saga Matkat tarjoaa nyt tuhansia risteilyvaihtoehtoja kaikille maailman merille ja jokialueille Suomen suurimman risteilymatkatoimiston Risteilykeskuksen kautta. Saga Matkojen lisäksi myös Risteilykeskus on osa kotimaista Travel Specialist Groupia – olemme siis yhtä isoa perhettä. Kysy meiltä lisää!

Tutkimusmatkaristeilyt

Suosituimmat risteilyt

 • alk. 1 800 €/hlö

  Klassinen risteily: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen

  12 päivää, ympäri vuoden

  Hurtigrutenin laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Reitti Bergenistä Kirkkoniemeen ja takaisin Bergeniin on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Risteilyn aikana koetaan Norjan uskomattoman luonnon parhaat palat, laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia.

  Bergen – Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Klassinen risteily: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen
 • alk. 1 450 €/hlö

  Risteily Bergenistä Kirkkoniemeen

  7 päivää, ympäri vuoden

  Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Jo norjalaiset viikingit käyttivät väylää tuhat vuotta sitten. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman kauniit vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa. Matkalla kannattaa rentoutumisen lisäksi osallistua myös retkille.

  Bergen – Kirkkoniemi

  Lue lisää: Risteily Bergenistä Kirkkoniemeen
 • alk. 850 €/hlö

  Risteily Kirkkoniemestä Bergeniin

  6 päivää, ympäri vuoden

  Pohjois-Norjan Kirkkoniemestä alkavalla risteilyllä on mahdollisuus tutustua lähemmin maan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkappiin, Tromssaan, Lofootteihin, Seitsemän sisaruksen vuorijonoon Helgelandin rannikolla, reikävuori Torghatteniin, Nidarosin katedraaliin Trondheimissa ja Atlantin rannikkotien mahtaviin maisemiin.

  Kirkkoniemi – Bergen

  Lue lisää: Risteily Kirkkoniemestä Bergeniin

Kansainväliset risteilyt

Risteilyt varustamoittain