Englanniksi opastetut Islannin matkat

Millaista matkaa etsit?

Suosituimmat matkat

Kiertomatkat

 • Islannin ympäri

  10 päivää, kesäkaudella

  Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.

  Lue lisää
 • Islannin ympäri revontulia metsästäen

  9 päivää, talvikaudella

  Talvinen versio klassisesta Islannin kiertomatkasta! Näe saaren upeat luonnonihmeet ja majesteettiset maisemat metsästäen samalla maagisia revontulia kaukana kaupunkien valosaasteesta. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.

  Lue lisää
 • Mystisen erämaan halki

  12 päivää, kesäkaudella

  Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin. Tällä 12 päivän kiertomatkalla matkataan jännittävien vuoristopolkujen läpi ja nähdään Islannin tunnetuimman nähtävyydet. Ensimmäinen ja viimeinen yö vietetään Reykjavikissa.

  Lue lisää
 • Luonnonkaunis Etelä-Islanti

  5 päivää, kesäkaudella

  Tämä retki on loistava katsaus Islannin tulivuoriin ja jäätiköihin. Pääset vierailemaan asiantuntevan oppaan johdolla ainutlaatuisissa luonnonnähtävyyksissä, joihin kuuluu mustia hiekkarantoja, kuumia lähteitä, vesiputouksia, laajoja tuliperäisiä alueita ja jylhiä jyrkänteitä.

  Lue lisää

   

 • Talvisen Etelä-Islannin ihmeet ja revontulet

  6 päivää, talvikaudella

  Islanti on vastakohtien maa. Maisemaa dominoivat niin hyytävät jäävuoret kuin kiehuvan kuumat luonnonlähteetkin. Tämä kuuden päivän kiertomatka vie sinut tutustumaan Etelä-Islannin upean uniikkiin luontoon.

  Koe Eyjafjallajökull-tulivuori ja Jökulsárlónin jäätikkölaguuni. Tällä matkalla on myös suuri mahdollisuus nähdä revontulia, sillä Islanti on yksi parhaista paikoista bongata tämä majesteettisen upea luonnonilmiö.

  Lue lisää

Ratsastusmatkat

 • Arktinen pohjoinen

  Taso: kokeneet ratsastajat

  Pienten kalastajakylien asukkaat ovat Islannin arktisen pohjoisen ainoita asukkaita. Monipuolisella ratsastusmatkalla tälle alueelle nähdään muun muassa Öxarfjörður vuonoa ympäröivät kauniit vuoret sekä lintubongareiden paratiisi Melrakkasléttan niemimaa. Matka vie ratsastajat aivan Atlantin keskiselänteen päälle, missä Pohjois-Amerikan ja Euraasian mannerlaatat hiljalleen erkanevat toisistaan. Ratsastusta seitsemänä päivänä.

  Lue lisää
 • Geysir ja Gullfoss Special

  Taso: keskitason ratsastaja (sisältää pitkiä ratsastusmatkoja)

  Tällä ratsastusmatkalla pääset näkemään Islannin kuuluisimmat nähtävyydet: Geysirin kuumien lähteiden alueen, Gullfossin upean vesiputouksen ja Thingvellirin luonnonpuiston. Ratsastusmatka on osa pidempää kiertomatkaa (Kultainen kolmio), jonka joukkoon liitytään viideksi päiväksi. Matkan aikana pääset nauttimaan islantilaisten vieraanvaraisuudesta, tutustumaan sympaattisiin islanninhevosiin ja nauttimaan maan henkeäsalpaavan kauniista luonnosta lähietäisyydeltä! Matkalla ratsastetaan noin 83 km. Ratsastusta neljänä päivänä.

  Lue lisää
 • Hekla ja Landmannalaugar

  Taso: kokeneet ratsastajat

  Tällä ratsastusmatkalla tutustutaan ”Islannin kuningattareen”, kuuluisaan Heklan tulivuoreen, joka kohoaa kiehtovan Landmannalaugarin alueen ylle. Ratsastuskierron sopii erityisesti luonnon ystäville ja seikkailunhaluisille – Landmannalaugarin alue tunnetaan muun muassa luonnon muokkaamista kuumista lähteistä, joissa voi virkistäytyä. Matkalla ratsastetaan noin 200 km. Ratsastusta kuutena päivänä.

  Lue lisää
 • Kjölur

  Taso: kokeneet ratsastajat

  Palaa takaisin ajassa ja ratsasta pitkin historiallista Kjölurin ratsastusreittiä, jota muinaiset islantilaisetkin käyttivät matkatessaan Thingvelliriin yli tuhat vuotta sitten perustetun parlamentin istuntoihin. Matkareitillä ratsastetaan läpi hiekkaisten autiomaiden Langjökullin ja Hofsjökullin jäätiköiden tuntumassa. Karusta maastosta löytyvät suojaisat laaksot yllättävät vehreydellään. Matkalla ratsastetaan noin 200 km. Ratsastusta kuutena päivänä.

  Lue lisää
 • Kultainen kolmio

  Taso: keskitason ratsastajat (sisältää pitkiä ratsastusmatkoja)

  Ei ole parempaa tai ainutlaatuisempaa tapaa kokea Islannin kuuluisaa Kultaista kolmiota kuin ratsain Etelä-Islannin maaseudun halki. Matkan päänähtävyydet ovat Geysirin kuumien lähteiden alue sekä Gullfossin ”kultainen” vesiputous.

  Tämä suosittu kuuden päivän ratsastusmatka sopii mainiosti perheille, ja keskitasoisille ratsastajille. Sinun tulee osata ratsastukseen liittyvät perusasiat ja olla hyvässä fyysisessä kunnossa, koska ratsastuspäivät saattavat olla pitkiä. Matkalla ratsastetaan noin 153 km. Ratsastusta kuutena päivänä.

  Lue lisää
 • Kuninkaan polku

  Taso: kokeneet ratsastajat

  Kun Tanskan ja Islannin kuningas vuonna 1907 oli tulossa vierailemaan Islantiin, täytyi Thingvellirissä, jossa parlamentti kokoontui, parannella kulkuyhteyksiä. Tämän vuoksi osaa alueen reiteistä kutsutaan edelleen Kuninkaan poluksi. Seitsemän päivän ratsastusmatkalla kuljetaan Vatnsdalurin laaksosta Islannin läntisten ylänköjen halki Thingvellirin kansallispuistoon saaren eteläosissa. Ratsastajien mukana kulkee lauma vapaana vaeltavia hevosia, joista jokainen ratsastaja löytää matkan aikana suosikkinsa. Matkalla ratsastetaan noin 195 km. Ratsastusta seitsemänä päivänä.

  Lue lisää
 • Matka ilman nimeä

  Taso: kokeneet ratsastajat

  Itäinen ja Kaakkois-Islanti tunnetaan koskemattomasta luonnosta ja unohtumattomista maisemista. Matka ilman nimeä vie ratsastajat Húsavíkin lähistöllä sijaitsevalta Bjarnastaðirin tilalta etelään pitkin idän villejä korpimaita. Mikään ei voita ratsastusmatkaa villissä luonnossa seurana vain porot, naalit ja maaseudun linnut. Matka ratsastetaan ensin pohjoisesta itään ja sitten idästä pohjoiseen. Matkalla ratsastetaan noin 140 km. Ratsastusta kuutena päivänä.

  Lue lisää
 • Mystinen keskiyön aurinko

  Taso: kokeneet ratsastajat

  Tällä ainutlaatuisella ratsastusmatkalla tutustutaan yöttömän yön Islantiin. Keskiyön aurinko on Pohjois-Islannissa kirkkaimmillaan, ja ratsastusmatkat tehdään yöaikaan. Harvaanasuttu saaren pohjoisosa on täydellinen paikka kokea tämä kaunis luonnonilmiö. Ratsastusmatka sijoittuu kesäpäivänseisauksen ajalle, jolloin päivät ovat pisimmillään. Matkalla nähdään muun muassa Raufarhöfnin Arctic Henge -monumentti, Melrakkasléttan tasangot ja Öxafjörðurin vuono. HUOM! Ratsastusretket tehdään yöllä ja matkan aikana nukutaan päivällä. Matkalla ratsastetaan noin 120 km. Ratsastusta viitenä yönä.

  Lue lisää
 • Revontulet ratsailla

  Taso: keskitason ratsastajat

  Talvi Islannissa tarkoittaa värikästä maaseutua ja taivaalla tanssivia revontulia. Nouse islanninhevosten selkään ja näe Islannin tunnetuimmat luontokohteet upeissa väreissä.

  Kiertomatkalla pysähdytään kylpemässä Secret Lagoonilla ja nähdää Þjórsá-jäätikköjoki. Iltaisin pääset nauttimaan Islannin maaseudun rauhasta ja upeista revontulista (säästä riippuen). Matkan lopuksi tutustutaan myös Islannin kuuluisimpiin luontonähtävyyksiin Kultaisen kolmion kierroksella. Matkalla ratsastetaan noin 45 km. Ratsastusta kolmena päivänä.

  Lue lisää
 • Snæfellsnesin magiaa ja mysteerejä

  Taso: keskitason ratsastajat / kokeneet ratsastajat

  Snæfellsjökullin kansallispuistosta löydät yhden Islannin kauneimmista ja ikonisimmat nähtävyyksistä: Snæfellsjökullin jääpeitteisen tulivuoren. Ratsastusretki Snæfellsnesiin on paras tapa nähdä niemimaan uskomaton luonto. Edelleen aktiivisen tulivuoren mystiikka tuli tunnetuksi Jules Vernen teoksessa Matka maan keskipisteeseen. Alue on toiminut myös useiden islantilaisten saagojen tapahtumapaikkana. Niemimaata kutsutaan usein Islanniksi pähkinänkuoressa, sillä alueen luonto on todella monipuolista. Matkalla ratsastetaan noin 160 km. Ratsastusta kuutena päivänä.

  Lue lisää
 • Tutkimusretki Luoteis-Islantiin

  Taso: keskitason ratsastajat / kokeneet ratsastajat

  Tällä monipuolisella ratsastusmatkalla pääset ihastelemaan Islannin vaihtuvia maisemia rennosti ratsastaen. Retki kulkee halki saaren koskemattoman luonnon, ja saat oppaan johdolla tutustua Islannin historiaan verisistä konflikteista muinaisiin saagoihin. Matkalla ratsastetaan noin 120 km. Ratsastusta neljänä päivänä.

  Lue lisää
 • Villi Pohjola

  Taso: kokeneet ratsastajat+

  Pohjois-Islanti on tunnettu upeista luonnonnähtävyyksistään ja vaihtelevasta maisemastaan. Matka vie ratsastajat Húsavíkin lähistöllä sijaitsevalta Bjarnastaðirin maatilalta Mývatn-järven alueelle, joka on tunnettu vulkaanisesta maastosta ja rikkaasta lintukannasta. Koe myös Ásbyrgin kanjoni, Euroopan suurin vesiputous Dettifoss ja Öxarfjörðurin helmet. Matkalla ratsastetaan noin 160 km. Ratsastusta viitenä päivänä.

  Lue lisää

Vinkkejä ja lisätietoa