Islannin alueet

Islannin luonto vaihtelee alueittain. Etelässä ihastuttaa kuuluisa kultaisen kolmion alue, lännessä vuonot, pohjoisessa upeat järvimaisemat, idässä jäätiköt ja sisämaan ylängöllä jännittävät tulivuoret. Tutustu eri alueisiin!


Lue lisää »

Nähtävyydet

Islannissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tutustu Islannin lukuisiin nähtävyyksiin ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!


Lue lisää »

Aktiviteetit

Islanti on tunnettu laajasta aktiviteettitarjonnastaan. Maahan pääseekin tutustumaan lukuisilla eri tavoilla: jaloin, autoillen, bussilla tai vaikkapa hevosen kyydissä. Nauti luonnon kuumista lähteistä, eksoottisista eläimistä ja mahdollisuudesta harrastaa! Ei kannata myöskään unohtaa kaupunkien laajaa kulttuuritarjontaa ja ruokailuelämyksiä.


Lue lisää »

Islantiin matkustaminen

Islantiin on hyvät lentoyhteydet ympäri vuoden. Halutessasi voit myös matkustaa matkustaja/autolaivalla Tanskasta. Islannissa voi liikkua helposti autolla, bussilla tai lentäen. Rautateitä ei Islannissa ole. 


Lue lisää »

Milloin Islannin matkalle

Matka Islantiin on ainutlaatuinen kokemus – vuodenajasta piittaamatta. Jokaisella vuodenajalla on omanlaiset erityispiirteensä. Yleisestä käsityksestä poiketen Islannin talvet ovat suhteellisen leudot.


Lue lisää »