Islannin kiertomatka

Lähde unohtumattomalle matkalle Islannin henkeäsalpaaviin maisemiin! Suomenkielisen oppaan johdolla tutustut Reykjavikin kiehtovaan pääkaupunkiin sekä sen lähiympäristön upeisiin luontokohteisiin. Matkan hintaan sisältyy kolme suomeksi opastettua retkeä. Pääset kokemaan niin Reykjavikin nähtävyydet kuin Islannin tunnetuimmat luonnonihmeet Kultaisen kolmion kierroksella sekä monipuolisen retken Borgarfjörðurin alueen tuliperäisiin maisemiin.

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme koko ajan apunasi. Opas on vastassa Keflavikin lentokentällä ja varmistaa, että matkustajat pääsevät yhteisellä bussikuljetuksella kentältä hotellille.

Ajankohta: 5 päivää, 14.–18.10.2024

alk. 1 495 €/hlö

Varaa matka

Matkaohjelma

 • Päivä 1. Saapuminen Islantiin

  Matka alkaa suoralla lennolla Helsingistä Islantiin. Keflavikin lentoasemalla on vastassa Saga Matkojen suomenkielinen opas, joka huolehtii kuljetuksesta Reykjavikiin. Lentokentältä mennään suoraan hotellille. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit tutustua Reykjavikiin haluamallasi tavalla.

  Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 2. Reykjavikin kiertoajelu

  Aamiainen hotellilla. Aamulla klo 09:00 lähdetään matkan hintaan kuuluvalle suomeksi opastetulle Reykjavikin kiertoajelulle, jolla nähdään maailman pohjoisimman pääkaupungin parhaat palat. Pääset tutustumaan Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Näet mm. futuristisen Hallgrímskirkjan ja Reykjavikin satama-alueen.

  Kiertoajelun jälkeen voit viettää loppupäivän haluamallasi tavalla. Lähde vaikkapa kansainväliselle valasretkelle bongaamaan valaita.

  Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 3. Kultainen kolmio

  Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen lähdetään matkan hintaan sisältyvälle Kultaisen kolmion kokopäiväretkelle Reykjavikin ympäristön tärkeimmille luonnonnähtävyyksille. Lähde katsomaan Gullfossin vesiputousta, vettä korkealle ilmaan suihkuttavaa geysiriä sekä kuumien lähteiden aluetta! Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon, missä näet Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaattojen kohtaamispaikan.

  Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 4. Borgarfjörðurin kohokohdat

  Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen on luvassa hintaan sisältyvä Borgarfjörðurin kohokohdat -retki. Tällä kokopäiväretkellä vieraillaan mielenkiintoisessa laavaluolassa, nähdään Hraunfossarin vesiputoukset, Deildartunguhverin geoterminen alue sekä Hvammsvíkin kuumat lähteet, joissa pääsee uimaan ja rentoutumaan. Retken hintaan sisältyvä buffetlounas nautitaan Bistro Húsafellin kauniissa maisemissa.

  Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 5. Paluu Suomeen

  Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellilla tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant). Kuljetus hotellilta Keflavikin lentokentälle, mistä suora paluulento Helsinkiin.

  Matka päättyy.

Hinnasto

Hinta kahden hengen standard-huoneessa 1 495 €/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa 1 805 €/hlö

Kolmelle hengelle on mahdollista varata kahden hengen superior-huone lisävuoteella. Hinta kahdelta ensimmäiseltä 1 495 €/hlö ja kolmas henkilö lisävuoteessa 1 300 €/hlö.

Asiakaspalvelun kautta tehtyihin varauksiin lisätään palvelumaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy:

Huomioitavaa:
 • Ikäraja Hvammsvikin kylpylään torstain retkellä on 10 vuotta!
 • Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant).
 • Tällä matkalla maksimiosallistujamäärä on 19 henkilöä. Varaa paikkasi pian!

Lisätietoa

Lentoaikataulut:

Icelandairin reittilennot
FI 343 Helsinki–Keflavik klo 15:05-15:45
FI 342 Keflavik–Helsinki klo 07:30-14:00

Tutustu tarkemmin hotelliin:

Centerhotel Laugavegur ***½

https://sagamatkat.fi/islanti/hotellilomat/centerhotel-laugavegur/
https://www.centerhotels.com/en/hotel-laugavegur-reykjavik

Kesällä 2019 avautunut hotelli sijaitsee Reykjavikin pääostoskadulla Laugavegurilla, mistä on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustassa sijaitseville nähtävyyksille. Hotellissa on 102 modernia huonetta, avara aulatila, bistroravintola ja baari sekä grab ’n’ go -tyylinen kahvila.

Huoneissa on avarat ikkunat, suihku tai kylpyamme, wc, hiustenkuivaaja, televisio, puhelin, minibaari, maksuton WiFi-yhteys ja tallelokero. Osassa huoneista on parveke.

Islannin kiertomatka on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

 • Viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut
 • 65 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
 • 42 vrk – 32 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
 • 31 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
 • Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena. Peruutukset ja muutokset tulee ilmoittaa Saga Matkojen toimiston aukiollessa arkisin 9:00-16:30.

Opastettujen matkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Osallistujien vähimmäismäärä on kymmenen henkilöä. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 31 pv ennen matkan alkua.

Saga Matkojen toimistokulut ovat enintään 999 euroa maksavilla matkoilla 100 euroa/hlö.
Vähintään 1000 euroa maksavilla matkoilla toimistokulut ovat 10 % matkan hinnasta, kuitenkin enintään 200 euroa/hlö.

Vinkkejä ja lisätietoa