Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Retkikuvaus

Opastettu suomeksi
Kesto: noin 3 tuntia
Lähtöaika: tiistaisin tai torstaisin (päivä saattaa vaihdella, joten tarkista tarkka päivä varauksen yhteydessä) klo 9.00.
Lähtöjä: retki järjestetään suomeksi opastettujen matkojen (Klassinen ReykjavikReykjavik ja Sky LagoonReykjavik maanantaista sunnuntaihin) yhteydessä.

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.

Tutustut Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Näet Hallgrímskirkjan, futuristiseen tyylin rakennetun kirkon, joka on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Koet sataman tunnelmaa ja reykjavikilaista elämänmenoa!

Kuule oppaalta, kuinka kaupungin kuusi maauimalaa ovat reykjavikilaisille elämäntapa. Pysähdys Laugardalurin Asmundarsaf:ssa (Ásmundur Sveinssonin museon pihalla/puistossa), jossa on mielenkiintoinen veistospuisto. Sään salliessa vieraillaan Grandagardurin päässä, jossa sijaitsee taiteteos Þufa. Täältä on upea näköala musiikkitalolle ja kaupunkiin eri näkökulmasta.

Retki sisältyy suomeksi opastettujen Klassinen Reykjavik– sekä Reykjavik maanantaista sunnuntaihin -matkojen hintaan.

Hinta

  • Aikuiset 60 €/hlö
  • Lapset (12-15 vuotta) 30 €/hlö
  • Lapset (alle 12 vuotta) veloituksetta

Hintaan sisältyy

  • Kiertoajelu
  • Suomenkielisen oppaan palvelut

Muuta tietoa

Päiväretki järjestetään yleensä tiistaisin Saga Matkojen suomeksi opastetun matkan yhteydessä. HUOM! Retken päivä saattaa vaihdella ajankohdan mukaan. Tarkistathan tarkan lähtöpäivän varauksen yhteydessä!

Voit tutustua Saga Matkojen suomeksi opastettuihin matkoihin ja niiden aikatauluihin täällä!

Oikeudet vähäisestä osanottajamäärästä johtuviin retkiperuutuksiin, ohjelma-, aikataulu- ja hintamuutoksiin pidätetään.

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa