Suomeksi opastettu Etelärannikon seikkailu

Retkikuvaus

Opastettu suomeksi
Kesto:
noin 10 tuntia
Lähtöaika:
klo 8.00
Lähtöjä:
retki järjestetään torstaisin suomeksi opastettujen matkojen (Klassinen Reykjavik ja Reykjavik maanantaista sunnuntaihin) yhteydessä.

Vuonna 2024 suomeksi opastettu Etelärannikon seikkailu on saatavilla 1.-5.7.2024, 8.–12.7.2024, 15.–19.7.2024 ja 22.–26.7.2024 (Klassinen Reykjavik) sekä 8.-14.7.2024 ja 22.-28.7.2024 (Reykjavik maanantaista sunnuntaihin) järjestettävien matkojen yhteydessä.

Etelärannikko-retkellä pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja pikkukyliä.

Matka Reykjavikista taittuu nopeasti rannikkoa pitkin Seljalandsfossin upealle vesiputoukselle, jossa sinulla on mahdollisuus livahtaa myös itse putouksen taakse. Retki jatkuu Seljalandsfossia hieman suuremmalle Skogafossin vesiputoukselle, jonka ympäristö on ihastuttavan vehreä kesäisin.

Matkaamme myös Vík í Mýrdalin kylään, jossa pidämme lounastauon (Huom! Ruokailu ei sisälly hintaan). Kylän ympäristö on hurmaavan kaunista: ihastele upeita lintujen asuttamia kallioita, mustahiekkaista rannikkoa ja outoja laavamuodostelmia. Päivän ehdottomia kohokohtia ovat myös Reynisfjaran musta hiekkaranta, Reynisdrangarin kalliomuodostumat ja selkeällä säällä kuvankaunis näköala Sólheimajökullin jäätikölle!

Hinta

  • Aikuiset 180 €/hlö
  • Lapset (12-15 vuotta) 90 €/hlö
  • Lapset (alle 12 vuotta) veloituksetta

Hintaan sisältyy

  • Kuljetus
  • Suomenkielisen oppaan palvelut
  • Ohjelman mukaiset pysähdykset

Lisämaksusta

Retkeen ei sisälly lounasta, mutta retken aikana pidetään lounastauko.

Muuta tietoa

Päiväretki järjestetään yleensä torstaisin Saga Matkojen suomeksi opastettujen matkojen yhteydessä. HUOM! Retken päivä saattaa vaihdella ajankohdan mukaan. Tarkistathan tarkan lähtöpäivän varauksen yhteydessä!

Voit tutustua Saga Matkojen suomeksi opastettuihin matkoihin ja niiden aikatauluihin täällä!

Oikeudet vähäisestä osanottajamäärästä johtuviin retkiperuutuksiin, ohjelma-, aikataulu- ja hintamuutoksiin pidätetään.

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa