Reykjavik maanantaista sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Seitsemän päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme koko ajan apunasi. Opas on vastassa Keflavikin lentokentällä ja varmistaa, että matkustajat pääsevät yhteisellä bussikuljetuksella kentältä hotellille. Matkan hintaan sisältyvällä Reykjavikin kiertoajelulla oppaamme esittelee sinulle Islannin pääkaupungin Reykjavikin tärkeimmät nähtävyydet.

Voit varata valikoimastamme myös suomeksi opastettuja retkiä, jos haluat lähteä esimerkiksi uimaan maailmankuuluun Siniseen laguuniin tai katsomaan Gulffosin putouksiaa, vettä suihkuttavaa geysiriä ja Thingvellirin kansallispuistoa! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

Ajankohta: 7 päivää

alk. 1 095 €/hlö

varaa

Matkaohjelma

 • Päivä 1. Saapuminen Islantiin

  Icelandairin suora lento Helsingistä Islantiin lähtee klo 15:05. Lento saapuu Islantiin 15:30 paikallista aikaa. Keflavikin lentoasemalla on vastassa Saga Matkojen suomenkielinen opas, joka huolehtii kuljetuksesta Reykjavikin hotelliin. Sisäänkirjoittautumisen jälkeen voit tutustua Reykajvikiin haluamallasi tavalla. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 2. Reykjavikin kiertoajelu

  Aamiainen hotellissa. Aamulla klo 09:00 lähdetään matkan hintaan kuuluvalle suomeksi opastetulle Reykjavikin kiertoajelulle, jolla nähdään maailman pohjoisimman pääkaupungin parhaat palat. Pääset tutustumaan Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Ensin tehdään pieni kävelylenkki keskustassa lähellä hotellia, jonka jälkeen matkaa jatketaan bussilla. Näet mm. futuristisen Hallgrímskirkjan ja Reykjavikin satama-alueen.

  Kiertoajelun jälkeen voit viettää loppupäivän haluamallasi tavalla. Lähde vaikkapa kansainväliselle valasretkelle bongaamaan valaita. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 3. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle tai viettää päivän haluamallasi tavalla.

  Järjestämme keskiviikkoisin suositun Kultaisen kolmion kokopäiväretken Reykjavikin ympäristön tärkeimmille luonnonnähtävyyksille. Lähde katsomaan Gullfossin vesiputousta, vettä korkealle ilmaan suihkuttavaa geysiriä sekä kuumien lähteiden aluetta! Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 4. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle tai viettää päivän haluamallasi tavalla.

  Sininen Laguuni, Krisuvik ja Grindavik -päiväretkellä tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa sekä rentoudutaan Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivät 5–6. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

  Retkivalikoimastamme löytyy myös audio-opastettuja retkiä, joissa kuulokkeista kuulee suomenkielisen opastuksen. Bussin matkaemäntä/isäntä puhuu englantia. Esim. Jääluolaretki audio-opastuksella tai Islannin etelärannikko audio-opastuksella.

  Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 7. Paluu Suomeen

  Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant). Kuljetus hotellilta klo 04.30 Keflavikin lentokentälle. Icelandairin suora paluulento Helsinkiin lähtee Islannista klo 07.30. Lento laskeutuu 13:55 Helsinkiin.

Hinnasto

Hinnasto 2020
7 pv / 6 yötä: ma-suStandardDeluxe
Hinnat €/hlö2 hengen huone1 hengen huone2 hengen huone
PERUTTU: 22.–28.6.2020109515751155
PERUTTU: 6.–12.7.2020119517951255
PERUTTU: 13.–19.7.2020114516251190
20.–26.7.2020119517951255
27.7.–2.8.2020109515751155

 

Hintaan sisältyy:

 • Icelandairin suorat reittilennot Helsinki-Keflavik-Helsinki
 • 1 laukku ruumaan (23 kg)
 • lentolippuun merkityt verot ja maksut
 • lentokenttäkuljetukset Islannissa, suomenkielinen opastus kuljetuksilla
 • majoitus jaetussa 2 hengen standard-huoneessa aamiaisineen
 • suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu tiistaina
 • suomenkielisen oppaan palvelut Reykjavikissa

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant).

 

Lisävuode- ja lapsihinnat:

Deluxe-huoneeseen on mahdollista saada yksi lisävuode. Standard-huoneeseen ei saa lisävuodetta, mutta siinä voi majoittua 2-6-vuotias lapsi ilman lisävuodetta. Tiedustele lapsihintoja asiakaspalvelustamme.

 

Lisämaksusta:

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio keskiviikkona 130 €/hlö.
Lapset 12-15 v. 65 €, alle 12 v. veloituksetta.

Suomeksi opastettu Sininen Laguuni, Krisuvik ja Grindavik torstaina 150 €/hlö.
Lapset 2-13 v. 19 €, yli 14 v. maksavat aikuisen hinnan.

Tai voit halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Retkivalikoimastamme löytyy myös audio-opastettuja retkiä, joissa kuulokkeista kuulee suomenkielisen opastuksen. Bussin matkaemäntä/isäntä puhuu englantia. Esim. Jääluolaretki audio-opastuksella tai Islannin etelärannikko audio-opastuksella.

Lisätietoa

Lentoaikataulut:

6.–12.7., 13.–19.7. ja 20.–26.7., Icelandair
Helsinki-Keflavik 15.10-15.45
Keflavik-Helsinki 7.30-14.00

22.–28.6. ja 27.7.–2.8., Icelandair
Helsinki-Keflavik 15.10-15.45
Keflavik-Helsinki 10.50-17.20

 

Tutustu tarkemmin hotelliin:

Centerhotel Arnarhvoll***+

Osoite: Ingolfsstraeti 1, 101 Reykjavík

Modernia skandinaavista tyyliä edustava hotelli sijaitsee keskustassa lähellä satamaa. Pääostoskadulle on matkaa noin 300 m. Hotellissa on hissit, 104 huonetta, 8 kerrosta. Spa-osastolla rentoudut islantilaisessa höyrysaunassa, suomalaisessa saunassa ja hot pot -kuumavesialtaassa. Hotellin ylimmässä kerroksessa on Sky-ravintola, josta avautuu upeat näkymät merelle ja vuorille. Ravintolassa on nautitaan hotellin aamiainen. Huoneissa on suihku tai kylpy ja wc, laattalattia, TV, puhelin, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin ja langaton internet. Lisämaksusta on saatavilla standard huoneita hieman tilavampia deluxe-huoneita tai merinäköalahuoneita.

 

Reykjavik suomeksi opastettuna on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

 

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

Viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut 100 €/hlö
56 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
42 vrk – 29 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
28 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena.

Vinkkejä ja lisätietoa