Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Reykjavik Spa City

Kylve ja rentoudu

Islantilaiset ovat jo vuosisatoja tienneet, että kylpeminen kuumien lähteiden lämpimissä vesissä ei ole pelkästään rentouttavaa, vaan sillä on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia. Uiminen islannissa tarkoittaa rentoutumista; likoamista kuumissa altaissa, hikoamista höyrysaunassa ja välillä vilvoittelua raikkaassa ulkoilmassa.

 

Reykjavikin kylpylät

Pääkaupungissa on neljä ulkoilmauimalaa ja yksi uimahalli. Jokaisessa uimalassa on saunojen ja normaalin uima-altaan lisäksi 37-42 -asteisia hot potteja eli kuumia altaita. Uima-altaiden lämpötila on keskimäärin 29 astetta. Joissakin uimaloissa on myös porealtaita ja ”vesiputouksia”, joiden alla voi ottaa niskahieronnan. Sisäänpääsymaksu kaupungin uimaloihin on muutamia euroja. Alle 6-vuotiaat lapset ja 67-vuotiaat ja sitä vanhemmat uivat ilmaiseksi (tiedot sitoumuksetta).

Lisätietoa uimaloista

Hintatiedot

 

Wellness & Fitness – hyvinvointia ja kuntoilua

Reykjavikissa on monia yksityisiä rentoutumis- ja kuntoilupaikkoja, joissa annetaan myös erilaisia kylpylähoitoja. Sisäänpääsymaksuun saattaa kuulua kuntosalin käytön lisäksi myös altaiden ja saunojen käyttö. Hoidot tulee varata etukäteen suoraan kylpylästä.

 

Laugar Spa & Fitness

Yläkerrassa Reykjavikin suurin Fitness-keskus, jossa on runsaasti crosstrainer-laitteita ja juoksumattoja. Kylpylässä on erilaisia saunoja, höyryhuoneita ja porealtaita sisä- ja ulkotiloissa. Laaja valikoima wellness-, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä erilaisia hoitopaketteja. Liikuntasaleissa laaja valikoima fitness- ja hot jooga -tunteja. Pääsymaksu sisältää myös sisäänpääsyn samassa rakennuksessa sijaitsevaan Laugardalslaugin ulkoilmauimalaan.

 

Hilton Reykjavik Spa

Suosittu Spa- ja Fitness -keskus samassa rakennuksessa Hilton Reykjavik -hotellin kanssa. Spassa on kuuma rentoutumisallas ja sauna. Liikuntasaleissa laaja valikoima mm. zumbaa ja erilaisia joogatunteja. Runsas valikoima hoitopaketteja sekä wellness-, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Hierontoihin ja kauneushoitoihin sisältyy pääsymaksu hotellin kylpylään.

 

Reykjavik Spa & Gym

Pieni ja viihtyisä Spa & Gym Grand Hotel Reykjavikin talossa. Pieni kuntosali, kaksi kuumaa rentoutumisallasta ja sauna. Laaja valikoima wellness-, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä hoitopaketteja.

Vinkkejä ja lisätietoa