Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retkikuvaus

Opastettu suomeksi
Kesto:
5,5-6 tuntia
Lähtöaika: torstaisin klo 8.00 (päivä saattaa vaihdella, joten tarkista varauksen yhteydessä).
Lähtöjä:
retki järjestetään suomeksi opastettujen matkojen (Klassinen Reykjavik ja Reykjavik maanantaista sunnuntaihin) yhteydessä.

Huom! Retkeä ei vuonna 2024 järjestetä 1.-5.7., 8.–12.7., 15.–19.7. ja 22.–26.7. matkojen yhteydessä. Näille matkoille on sen sijaan saatavilla suomeksi opastettu Etelärannikon seikkailu -retki.

Tällä suomeksi opastetulla päiväretkellä tutustutaan kiehtovaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen, vieraillaan Grindavikin idyllisessä kalastajakylässä ja rentoudutaan legendaarisessa Sinisessä laguunissa.

Suomeksi opastetulle päiväretkelle lähdetään Reykjavikista. Matkaamme Reykjavikista etelään sijaitsevan Hafnarfjördurin kaupungin ohi kiehtovan erämaahan ja ajamme Kleifarvatn-järven rantaa pitkin Krisuvikin geotermiselle alueelle. Ensimmäisenä tutustumiskohteenamme on Seltunin erikoinen fumarolien alue, jossa maasta kohoaa höyryjä ja mutalammikot kiehuvat.

Geotermiseltä alueelta matka jatkuu erikoisten laavakenttien yli Grindavikin kalastajakylään, jossa tutustutaan kylän elämään. Grindavikista matka jatkuu legendaariselle Siniselle laguunille, jonka vesi on noin 35-asteista, turkoosinsinistä ja läpinäkymätöntä, mutta ehdottoman puhdasta. Rentoudumme alueella noin kaksi tuntia. Jos haluat kylpeä Sinisessä Laguunissa, varaa mukaan uimapuku!

Sinisen laguunin uintiretki lentokenttäkuljetuksen yhteydessä sisältyy suomeksi opastettuun matkaan ”Reykjavik ja Sininen laguuni”. Huom! Tällöin retki ei sisällä käyntiä Krisuvikissa tai Grindavikissa.

Hinta

Huomioithan, että Sinisen laguunin altaille on pääsy kielletty alle 2-vuotiailta.

 • Hinnat voimassa huhti-toukokuu
 • Aikuiset 160 €/hlö
 • Lapset (2-13 vuotta) 29 €/hlö
 • Hinnat voimassa kesä-joulukuu
 • Aikuiset 170 €/hlö
 • Lapset (2-13 vuotta) 29 €/hlö

Hintaan sisältyy

 • Kuljetukset
 • Suomenkielisen oppaan palvelut
 • Sisäänpääsymaksu Siniselle laguunille
 • Pyyhevuokra
 • Yksi juoma laguunilla*

*Huom! Lapsihinta ei sisällä juomaa laguunilla

Muuta tietoa

Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik -retki järjestetään yleensä torstaisin Saga Matkojen suomeksi opastetun matkan yhteydessä. HUOM! Retken päivä saattaa vaihdella ajankohdan mukaan. Tarkistathan tarkan lähtöpäivän varauksen yhteydessä!

Voit tutustua Saga Matkojen suomeksi opastettuihin matkoihin ja niiden aikatauluihin täällä!

Oikeudet vähäisestä osanottajamäärästä johtuviin retkiperuutuksiin, ohjelma-, aikataulu- ja hintamuutoksiin pidätetään.

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa