Klassinen Reykjavik

Lähde tutustumaan Reykjavikin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin suomeksi opastettuna! Tutustut Islannin pääkaupungin elämänmenoon ja lähiympäristön upeaan luontoon suomalaisen matkaoppaan johdolla. Viiden päivän pituinen Klassinen Reykjavik -matka järjestetään aina maanantaista perjantaihin.

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme koko ajan apunasi. Opas on vastassa Keflavikin lentokentällä ja varmistaa, että matkustajat pääsevät yhteisellä bussikuljetuksella kentältä hotellille. Matkan hintaan sisältyvällä Reykjavikin kiertoajelulla oppaamme esittelee sinulle boheemin pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet.

Voit varata valikoimastamme myös suomeksi opastettuja retkiä, jos haluat lähteä esimerkiksi uimaan maailmankuuluun Siniseen laguuniin tai katsomaan Gulffosin putouksiaa, vettä suihkuttavaa geysiriä ja Thingvellirin kansallispuistoa! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

Ajankohta: 5 päivää, useita lähtöjä 2022

alk. 770 €/hlö

Varaa matka

Matkaohjelma

 • Päivä 1. Saapuminen Islantiin

  Matka alkaa Icelandairin suoralla lennolla Helsingistä Islantiin. Keflavikin lentoasemalla on vastassa Saga Matkojen suomenkielinen opas, joka huolehtii kuljetuksesta Reykjavikin hotelliin. Sisäänkirjoittautumisen jälkeen voit tutustua Reykajvikiin haluamallasi tavalla. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 2. Reykjavikin kiertoajelu

  Aamiainen hotellissa. Aamulla klo 09:00 lähdetään matkan hintaan kuuluvalle suomeksi opastetulle Reykjavikin kiertoajelulle, jolla nähdään maailman pohjoisimman pääkaupungin parhaat palat. Pääset tutustumaan Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Näet mm. futuristisen Hallgrímskirkjan ja Reykjavikin satama-alueen.

  Kiertoajelun jälkeen voit viettää loppupäivän haluamallasi tavalla. Lähde vaikkapa kansainväliselle valasretkelle bongaamaan valaita. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 3. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle. Järjestämme keskiviikkoisin suositun Kultaisen kolmion kokopäiväretken Reykjavikin ympäristön tärkeimmille luonnonnähtävyyksille. Lähde katsomaan Gullfossin vesiputousta, vettä korkealle ilmaan suihkuttavaa geysiriä sekä kuumien lähteiden aluetta! Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon. Kultaisen kolmion retki on myynnissä hintaan 130 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 4. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle. Sininen Laguuni, Krisuvik ja Grindavik -päiväretkellä tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa sekä rentoudutaan Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä. Retki on myynnissä hintaan 150 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 5. Paluu Suomeen

  Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant). Kuljetus hotellilta klo 04.30 Keflavikin lentokentälle. Icelandairin suora paluulento Helsinkiin lähtee Islannista klo 07.30. Lento laskeutuu 13:55 Helsinkiin.

Hinnasto

Hinnasto 2022
5 pv / 4 yötä: ma-pe
Standard
Hinnat €/hlö
2 hengen huone
1 hengen huone
TÄYNNÄ: 9.5.
790
1 035
TÄYNNÄ: 23.5.
780
1 025
TÄYNNÄ: 4.7.
970
1 345
TÄYNNÄ: 11.7., 25.7.
990
1 365
TÄYNNÄ: 8.8.
950
1 325
22.8.
KYSY
KYSY
19.9.
920
1 295
17.10.
770
1 015

Asiakaspalvelun kautta tehtyihin varauksiin lisätään palvelumaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy:

 • Icelandairin suorat reittilennot (Helsinki–Keflavik–Helsinki)
 • 1 laukku ruumaan (23 kg)
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Lentokenttäkuljetukset Islannissa
 • Majoitus jaetussa 2 hengen standard huoneessa aamiaisineen
 • Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu
 • Suomenkielisen oppaan palvelut Reykjavikissa ja kuljetuksilla

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant).

Lisävuode- ja lapsihinnat:

Standard-huoneeseen ei saa lisävuodetta, mutta siinä voi majoittua 2-6-vuotias lapsi ilman lisävuodetta. Tiedustele lapsihintoja asiakaspalvelustamme.

Lisämaksusta:

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio keskiviikkona 130 €/hlö.
Lapset 12-15 v. 65 €, alle 12 v. veloituksetta.

Suomeksi opastettu Sininen Laguuni, Krisuvik ja Grindavik torstaina 150 €/hlö.
Lapset 2-13 v. 19 €, yli 14 v. maksavat aikuisen hinnan.

Huom! Lisämaksulliset suomeksi opastetut retket on varattava viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua.

Voit halutessasi myös osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Retkivalikoimastamme löytyy myös audio-opastettuja retkiä, joissa kuulokkeista kuulee suomenkielisen opastuksen. Bussin matkaemäntä/isäntä puhuu englantia. Esim. Jääluolaretki audio-opastuksella tai Islannin etelärannikko audio-opastuksella.

Lisätietoa

Lentoaikataulut:

Lähdöt lokakuu-toukokuu lentoaikataulut ovat:
Maanantaisin Helsinki-Keflavik klo 15.10–15.45
Perjantaisin Keflavik-Helsinki klo 07.30–14.00

Lähdöt kesäkuu-syyskuu lentoaikataulut ovat:
Maanantaisin Helsinki-Keflavik klo 15.20–15.55
Perjantaisin Keflavik-Helsinki klo 07.45–14.15

Tutustu tarkemmin hotelliin:

Centerhotel Laugavegur***+

Osoite: Laugavegi 95-99, 101 Reykjavík

Kesällä 2019 avautunut hotelli sijaitsee Reykjavikin pääostoskadulla Laugavegurilla, mistä on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustassa sijaitseville nähtävyyksille. Hotellissa on 102 modernia huonetta, avara aulatila, bistroravintola ja baari sekä grab ’n’ go -tyylinen kahvila.

Huoneissa on avarat ikkunat, suihku tai kylpyamme, wc, hiustenkuivaaja, televisio, puhelin, minibaari, maksuton WiFi-yhteys ja tallelokero. Osassa huoneista on parveke.

Klassinen Reykjavik on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

Viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut 100 €/hlö
56 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
42 vrk – 29 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
28 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena.

Vinkkejä ja lisätietoa