Klassinen Reykjavik

Vuoden 2022 matkat julkaistaan loppuvuodesta 2021

Lähde tutustumaan Reykjavikin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin suomeksi opastettuna! Tutustut Islannin pääkaupungin elämänmenoon ja lähiympäristön upeaan luontoon suomalaisen matkaoppaan johdolla. Viiden päivän pituinen Klassinen Reykjavik -matka järjestetään aina maanantaista perjantaihin.

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme koko ajan apunasi. Opas on vastassa Keflavikin lentokentällä ja varmistaa, että matkustajat pääsevät yhteisellä bussikuljetuksella kentältä hotellille. Matkan hintaan sisältyvällä Reykjavikin kiertoajelulla oppaamme esittelee sinulle boheemin pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet.

Voit varata valikoimastamme myös suomeksi opastettuja retkiä, jos haluat lähteä esimerkiksi uimaan maailmankuuluun Siniseen laguuniin tai katsomaan Gulffosin putouksiaa, vettä suihkuttavaa geysiriä ja Thingvellirin kansallispuistoa! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

Huomioithan, että Reykjavikin opastetun matkan, jonka lähtö on 30.9.2021 mennessä, voi nyt perua veloituksetta vielä 35 päivää ennen lähtöä!

Ajankohta: 5 päivää

Kysely

Matkaohjelma

 • Päivä 1. Saapuminen Islantiin

  Matka alkaa Icelandairin suoralla lennolla Helsingistä Islantiin. Keflavikin lentoasemalla on vastassa Saga Matkojen suomenkielinen opas, joka huolehtii kuljetuksesta Reykjavikin hotelliin. Sisäänkirjoittautumisen jälkeen voit tutustua Reykajvikiin haluamallasi tavalla. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 2. Reykjavikin kiertoajelu

  Aamiainen hotellissa. Aamulla klo 09:00 lähdetään matkan hintaan kuuluvalle suomeksi opastetulle Reykjavikin kiertoajelulle, jolla nähdään maailman pohjoisimman pääkaupungin parhaat palat. Pääset tutustumaan Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Ensin tehdään pieni kävelylenkki keskustassa lähellä hotellia, jonka jälkeen matkaa jatketaan bussilla. Näet mm. futuristisen Hallgrímskirkjan ja Reykjavikin satama-alueen.

  Kiertoajelun jälkeen voit viettää loppupäivän haluamallasi tavalla. Lähde vaikkapa kansainväliselle valasretkelle bongaamaan valaita. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 3. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle. Järjestämme keskiviikkoisin suositun Kultaisen kolmion kokopäiväretken Reykjavikin ympäristön tärkeimmille luonnonnähtävyyksille. Lähde katsomaan Gullfossin vesiputousta, vettä korkealle ilmaan suihkuttavaa geysiriä sekä kuumien lähteiden aluetta! Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon. Kultaisen kolmion retki on myynnissä hintaan 130 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 4. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle. Sininen Laguuni, Krisuvik ja Grindavik -päiväretkellä tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa sekä rentoudutaan Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä. Retki on myynnissä hintaan 150 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Päivä 5. Paluu Suomeen

  Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant). Kuljetus hotellilta klo 04.30 Keflavikin lentokentälle. Icelandairin suora paluulento Helsinkiin lähtee Islannista klo 07.30. Lento laskeutuu 13:55 Helsinkiin.

Lisätietoa

Tutustu tarkemmin hotelliin:

Centerhotel Laugavegur***+

Osoite: Laugavegi 95-99, 101 Reykjavík

Kesällä 2019 avautunut hotelli sijaitsee Reykjavikin pääostoskadulla Laugavegurilla, mistä on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustassa sijaitseville nähtävyyksille. Hotellissa on 102 modernia huonetta, avara aulatila, bistroravintola ja baari sekä grab ’n’ go -tyylinen kahvila.

Huoneissa on avarat ikkunat, suihku tai kylpyamme, wc, hiustenkuivaaja, televisio, puhelin, minibaari, maksuton WiFi-yhteys ja tallelokero. Osassa huoneista on parveke.

 

Reykjavik suomeksi opastettuna on matkapaketti.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

 

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

Viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut 100 €/hlö
56 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
42 vrk – 29 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
28 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena.

HUOM! Kesän 2021 Reykjavikin opastetun matkan voi perua veloituksetta tai tehdä muutoksia vielä 35 päivää ennen lähtöä (koskee lähtöjä 30.9.2021 saakka). Kysy meiltä lisää!

Vinkkejä ja lisätietoa