Reykjavik ja Sky Lagoon

Lähde tutustumaan Reykjavikin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin suomeksi opastettuna! Tutustut Islannin pääkaupungin elämänmenoon ja lähiympäristön upeaan luontoon suomalaisen matkaoppaan johdolla. Tällä matkalla pääset lisäksi rentoutumaan Sky Lagoonille, joka on ainutlaatuinen geoterminen kylpylä aivan Pohjois-Atlantin rannikolla.

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme apunasi. Keflavikin lentokentältä matkustetaan yhteisellä bussikuljetuksella Sky Lagoon -kylpylälle, joka sijaitsee karunkauniissa rannikkomaisemissa vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Reykjavikista. Kylpylässä vietetään noin kaksi tuntia ennen kuin matkan jatkumista hotellille.

Torstaina voit tutustua kaupunkiin suomenkielisen oppaan johdolla varaamalla lisämaksullisen Reykjavikin kiertoajelu -retken. Perjantaille on saatavilla suomeksi opastettu Kultainen kolmio -retki, joka tutustuttaa osallistujat Gullfossin putouksiin, vettä suihkuttavaan Strokkur-geysiriin ja Thingvellirin kansallispuistoon! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

Huom! Sky Lagoonin ikäraja on 12-vuotta. Kysy tarjousta matkasta erikoisjärjestelyin, jos haluat lähteä matkalle alle 12-vuotiaan lapsen kanssa.

Ajankohta: 5 päivää, 16.–20.8.2023 & 4.–8.10.2023 (LOPPUUNMYYTY)

alk. 1 020 €/hlö

Varaa matka

Matkaohjelma

 • Keskiviikko. Lento Islantiin ja Sky Lagoon

  Lähdemme matkaan Helsingin lentoasemalta, mistä lennämme Islantiin Icelandairin suoralla lennolla. Saavumme Keflavikin lentoasemalle iltapäivällä. Ajamme suoraan lentoasemalta Pohjois-Atlantin karunkauniilla rannikolla sijaitsevalle Sky Lagoon -kylpylälle.

  Sisäänpääsyyn kuuluu laguunin oma seitsemän kohdan rentoutumisrituaali, joka on vuosikymmenten myötä muotoutunut perinteikäs puhdistautumisriitti. Rituaaliin kuuluu kylpeminen laguunin geotermisissä vesissä, virkistäytyminen jäätikköaltaassa, saunominen upeassa panoraamasaunassa, viilentyminen vesisumuhuoneessa, ihon kuorinta laguunin nimikkokuorinta-aineella, rentoutuminen terapeuttisessa höyryhuoneessa ja lopuksi puhdistava suihku.

  Sky Lagoonilla vietetään noin kaksi tuntia, minkä jälkeen jatkokuljetus Reykjavikiin ja majoittuminen hotelliin.

  Huom! Sky Lagoonin ikäraja on 12-vuotta. Kysy tarjousta matkasta erikoisjärjestelyin, jos haluat lähteä matkalle alle 12-vuotiaan lapsen kanssa.

 • Torstai. Reykjavikin opastettu kiertoajelu

  Aamiainen hotellilla. Koko päivä aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle Reykjavikin kiertoajelulle, jolla nähdään maailman pohjoisimman pääkaupungin parhaat palat. Kiertoajelulla tutustutaan Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Näet mun muassa futuristisen Hallgrímskirkjan ja Reykjavikin satama-alueen. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen. Retken kesto on noin kolme tuntia. Kiertoajelu on myynnissä hintaan 60 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Perjantai. Kultainen kolmio

  Aamiainen hotellilla. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle. Järjestämme perjantaisin suositun suomeksi opastetun Kultaisen Kolmion kokopäiväretken Gullfossin mahtavalle vesiputoukselle ja kuumien lähteiden alueelle, jossa nähdään Islannin aktiivisin geysir. Retkellä tutustutaan myös mannerlaattojen loittonemiskohdassa sijaitsevaan Thingvellirin kansallispuistoon. Kokopäiväretki on myynnissä hintaan 150 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Lauantai. Reykjavik

  Aamiainen hotellilla. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Yöpyminen hotellissa.

 • Sunnuntai. Paluu Suomeen

  Aikainen kuljetus Keflavikin lentoasemalle. Icelandairin suora lento lähtee lentoasemalta klo 07.30. Saavumme Helsinkiin klo 14.00. Matka päättyy.

Hinnasto

Hinnasto 2023
5 pv / 4 yötä
Standard
Hinnat €/hlö
2 hengen huone
1 hengen huone
16.–20.8.2023
1 150
1 595
4.–8.10.2023 LOPPUUNMYYTY
1 020
1 350

Asiakaspalvelun kautta tehtyihin varauksiin lisätään palvelumaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy:

 • Icelandairin suorat reittilennot Helsinki–Keflavik–Helsinki
 • 1 laukku ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavarat
 • lentolippuun merkityt verot ja maksut
 • majoitus kahden tai yhden hengen standard-huoneessa aamiaisineen
 • Keflavikin lentokentältä kuljetus Sky Lagoon -kylpylälle (n. 2 h pysähdys). Hintaan sisältyy Pure Pass -sisäänpääsylippu, joka sisältää pyyhevuokran ja seitsemän kohdan puhdistautumisrituaalin (lämpimän altaan lisäksi kylmä jäätikköallas, sauna, vesisumuhuone, vartalonkuorinta-aineen käyttö ja lämmin höyryhuone). Huomioithan, että Sky Lagoonin ikäraja on 12 vuotta! Lisätietoa: https://www.skylagoon.com/packages/
 • paluulentokenttäkuljetus
 • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant).

Lisävuode- ja lapsihinnat:

Standard-huoneeseen ei saa lisävuodetta. Huomioithan, että Sky Lagoonin ikäraja on 12-vuotta. Kysy tarjousta matkasta erikoisjärjestelyin, jos haluat lähteä matkalle alle 12-vuotiaan lapsen kanssa.

Lisämaksusta:

 • Torstaina suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu 60 €/hlö.
  Lapset 12-15 v. 30 €, alle 12 v. veloituksetta.
 • Perjantaina suomeksi opastettu Kultainen kolmio 150 €/hlö.
  Lapset 12-15 v. 75 €, alle 12 v. veloituksetta.

Huom! Lisämaksulliset suomeksi opastetut retket on varattava viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua.

Voit halutessasi myös osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Retkivalikoimastamme löytyy myös audio-opastettuja retkiä, joissa kuulokkeista kuulee suomenkielisen opastuksen. Bussin matkaemäntä/-isäntä puhuu englantia.

Lisätietoa

Lentoaikataulut:

FI 343 Helsinki – Keflavik 15:10-15:45
FI 342 Keflavik – Helsinki 07:30-14:00

Tutustu tarkemmin hotelliin:

Centerhotel Arnarhvoll ***½

https://sagamatkat.fi/islanti/hotellilomat/centerhotel-arnarhvoll/
https://www.centerhotels.com/en/hotel-arnarhvoll-reykjavik/

Osoite: Ingolfsstraeti 1, 101 Reykjavík

Modernia skandinaavista tyyliä edustava hotelli sijaitsee keskustassa lähellä satamaa ja musiikkitalo Harpaa. Pääostoskadulle on matkaa noin 300 m. Hotelli on avattu vuonna 2007, hissit, 104 huonetta, 8 kerrosta. Spa-osastolla rentoudut islantilaisessa höyrysaunassa, suomalaisessa saunassa ja hot pot -kuumavesialtaassa. Sisäänpääsy spa-osastolle maksetaan paikan päällä. Hinta on n. 22 €/hlö* kattaen pääsyn koko matkan ajalle. Hotellin ylimmässä kerroksessa, josta avautuu upeat näkymät merelle ja vuorille, on aamiaishuone & Sky Bar.

Huoneissa on suihku tai kylpyamme ja wc, laattalattia, TV, puhelin, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin ja langaton internet. Tilavimmissa delux-huoneissa on meri- tai kaupunkinäkymä.

*Huomioithan, että hinta voi muuttua.

Reykjavik ja Sky Lagoon on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

 • Viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut
 • 65 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
 • 42 vrk – 32 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
 • 31 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
 • Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena. Peruutukset ja muutokset tulee ilmoittaa Saga Matkojen toimiston aukiollessa arkisin 9:00-16:30.

Opastettujen matkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Osallistujien vähimmäismäärä on kymmenen henkilöä. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 31 pv ennen matkan alkua.

Saga Matkojen toimistokulut ovat enintään 999 euroa maksavilla matkoilla 100 euroa/hlö.
Vähintään 1000 euroa maksavilla matkoilla toimistokulut ovat 10 % matkan hinnasta, kuitenkin enintään 200 euroa/hlö.

Vinkkejä ja lisätietoa