The Hot Springs Tour -ratsastusretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 8,5-9 tuntia, ratsastusta 5-6 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 8.00
Lähtöjä: 20.5.–15.9.
Vaikeusaste: kaiken tasoisille, edellyttää hyvää peruskuntoa
Ikärajoitus: 8 vuotta
Retkikoodi: EL-5A

Maisemia ja tulivuoria! Lähde tälle suositulle retkelle Islannin henkeäsalpaavan kauniiseen luontoon! Retkellä nähdään paikallisia luonnonihmeitä monissa eri muodoissa: retki onkin ainutkertainen tilaisuus päästä näkemään Islannin luonnon parhaimmat palat!

Retki alkaa Reykjadalurin laaksosta, jossa näemme kuplivia kuumia lähteitä. Laakson toisella puolella on fantastisten kalliomuodostelmien ympäröimä Klambragil. Pulahdamme laakson lämpimään puroon ennen kuin lähdemme paluumatkalle Hveragerðin pikkukaupunkiin. Paluumatkalla nautimme huumaavista maisemista ympäröiville vuorille ja Djúpagilsfossin putoukselle. Myöhemmin näemme kaupungin ja rantatasangon yli merelle, missä jopa Vestmannasaaret näkyvät. Paluumatka sujuu mukavasti töltäten pitkin pehmeitä ratsupolkuja Reykjafjallin vuoren vieritse.

Hinta

Hinnasto ajalle 20.5.–15.9.2020.

  • Aikuiset 170 €/hlö
  • Lapset (8-14 vuotta) -20%

Hintaan sisältyy

  • Meno-paluukuljetukset Reykjavikin hotelleista tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä Eldhestarin tilalle. Nouto klo 8.00-8.30
  • 5-6 tuntia ratsastusta (noin 17 km)
  • 30 minuutin vaellusretki
  • Lounaspakkaus (voileipä, keksejä ja vesipullo)
  • Kahvitarjoilu
  • Englanninkielinen ratsastusopas
  • Ratsastuskypärä ja sadevarusteet

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle. Muista ottaa uimapuku ja pyyhe mukaan!

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa