The Beach Ride -ratsastusretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 8,5-9 tuntia, ratsastusta 5-5,5 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 8.00 ja 13.00
Lähtöjä: 15.5.–15.9.
Vaikeusaste: kaiken tasoisille, edellyttää hyvää peruskuntoa
Ikärajoitus: 8 vuotta
Osallistujien minimimäärä: 4 henkilöä
Retkikoodi: EL-6A

Retkellä ratsastetaan pienessä, 4-8 hengen ryhmässä, nauttien rannikon ihastuttavista maisemista. Ratsastusreitti kulkee Thorlákshöfn kalastajakaupungin viereiseltä rannalta mereen laskevalle Ölfusá-joelle. Sieltä matka jatkuu pitkin pehmeää rantapenkkaa takaisin Vellirin tilalle. Retki saatetaan tehdä myös käänteisessä järjestyksessä vuorovesistä riippuen.

Hinta

Hinnasto kaudelle 2022.

  • Aikuiset 195 €/hlö
  • Lapset (8-14 vuotta) -20%

Hintaan sisältyy

  • Meno-paluukuljetukset Reykjavikin hotelleista tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä Eldhestarin tilalle. Nouto klo 8.00-8.30 ja 13.00-13.20.
  • 5–5,5 tuntia ratsastusta (noin 23 km)
  • Lounaspakkaus (voileipä, keksejä ja vesipullo)
  • Kahvitarjoilu
  • Englanninkielinen ratsastusopas
  • Ratsastuskypärä ja sadevarusteet

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa