The Heritage Tour -ratsastusretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 4,5-5 tuntia, ratsastusta 1,5–2 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 8.00 ja 13.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: aloittelijoille, aikaisempaa ratsastuskokemusta ei tarvita
Ikärajoitus: 6 vuotta
Retkikoodi: EL-2A

Ratsastusretki Islannin kiehtovaan luontoon. Retkellä ohitetaan useita kulttuurihistoriallisesti tärkeitä maatiloja ja ratsastetaan avoimilla niityillä ja laavakentillä. Mahdollisuus kokeilla islanninhevosille ominaista askellajia, tölttiä. Retken jälkeen nautitaan kahvit ja kotona leivottuja herkkuja.

Hinta

Hinnasto ajalle 1.10.2019–30.4.2020.

  • Aikuiset 98 €/hlö
  • Lapset (6-14 vuotta) -20%

Hinnasto ajalle 1.5.–30.9.2020.

  • Aikuiset 95 €/hlö
  • Lapset (6-14 vuotta) -20%

Hintaan sisältyy

  • Meno-paluukuljetukset Reykjavikin hotelleista tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä Eldhestarin tilalle. Nouto klo 8.00-8.30 ja 13.00-13.20
  • 1,5–2 tuntia ratsastusta
  • Englanninkielinen ratsastusopas
  • Kahvitarjoilu
  • Ratsastuskypärä ja sadevarusteet. Talvella lisäksi talvihaalarit, käsineet ja kumisaappaat.

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa