Etusivu » Islanti » Islanti suomeksi opastettuna » Reykjavik suomeksi opastettuna » Suomeksi opastettu pääsiäismatka Reykjavikiin

Pääsiäismatka Reykjavikiin

Suomeksi opastetuilla pääsiäismatkoilla tutustut boheemiin Reykjavikiin ja kaupungin lähimaastoon vaivattomasti! Tutustut asiantuntevan oppaamme johdolla Reykjavikin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja vietät ikimuistoisia hetkiä Sinisessä laguunissa. Tarjoamme pääsiäiselle kahta suomeksi opastettua lähtöä (28.3.–1.4. & 30.3.–2.4.2018).

 

Pääsiäismatkan hintaan sisältyy kaksi suomeksi opastettu retkeä: Sinisen laguunin uintiretki tulolentokenttäkuljetuksen yhteydessä sekä suomeksi opastettu Reykjavikin kaupunkikiertoajelu. Lisäksi voit lähteä lisämaksusta suomeksi opastetulle Kultaisen kolmion kokopäiväretkelle, jolla nähdään Gullfossin vesiputous, vettä korkealle suihkuttava geysir sekä Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaattojen erkanemiskohdassa sijaitseva Thingvellirin kansallispuisto. Retken hinta on 100 €/hlö, ja se järjestetään yhteisesti molemmille pääsiäislähdöille la 31.3.2018.

 

Valittavanasi on myös yli 50 erilaista kansainvälistä retkeä bussilla, superjeepillä, veneellä, lentäen tai ratsastaen. Opastuskielenä kansainvälisillä retkillä on englanti. 


Hinta:   alk. 970 €
Matkapäivät:   28.3.–1.4. & 30.3.–2.4.2018

Varaa online

Kuvagalleria

Suomeksi opastetut retket150 €

Suomeksi opastettu Sininen laguuni, Krisuvik ja Grindavik

Retken aluksi tutustutaan Krisuvikin geotermiseen alueeseen ja käydään Grindavikin kalastajakaupungissa. Tämän jälkeen onkin mukava rentoutua Sinisen laguunin yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä.


Lue lisää »

60 €

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu

Kiertoajelulla näet parhaat palat maailman pohjoisimmasta pääkaupungista ja sen tarjoamista tutustumiskohteista ja ostospaikoista. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen.


Lue lisää »

130 €

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio

Islannin suosituimmalla retkellä nähdään Reykjavikin ympäristön tärkeimmät luonnonnähtävyydet: Gullfossin vesiputous ja vettä korkealle ilmaan suihkuttava geysir. Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!