Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
2550 €/hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Jyrkkäseinäisillä niityillä vaeltavat kymmenet tuhannet lampaat on ensimmäinen näky, jonka matkailija kohtaa Färsaarilla. Puita ei ole, mutta ruoho vihertää lähes läpi vuoden. Länsi-Norjasta saapuneet viikingit asuttivat jo ennen vuotta 1000 tätä pientä ja lämminhenkistä saarivaltiota, jossa vanhat perinteet elävät rinnan modernin elämäntavan kanssa, ja jossa upea luonto on läsnä kaikkialla.

 

Hintaan sisältyy: reittilennot Helsinki–Keflavik/ Reykjavik–Torshavn–Kööpenhamina-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 3 tähden hotelleissa aamiaisilla, Islannissa 1 lounas, Färsaarilla 2 lounasta ja 3 illallista, matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset ja ohjelman, suomenkielisen matkanjohtajan palvelut.

Matkaohjelma

1. pv Lento Helsinki-Keflavik

Aamulento Islantiin. Lentokentältä ajo Siniselle laguunille, jonka lämpimässä vedessä rentoudumme. Yöpyminen Reykjavikissa.

2. pv Reykjavik

Aamupäivällä Reykjavikin kaupunkikierros. Iltapäivällä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

3. pv Gullfoss ja geysirit

Kultainen Kolmio -retki, jonka aikana tutustutaan kuumien lähteiden ja geysirien alueeseen, Gullfossin vesiputoukseen ja Thingvellirin hautavajoamaan, jossa viikinkiparlamentti kokoontui jo 900-luvulla.

Reykjavik – Färsaaret

Lento Färsaarille ja illallinen hotellilla. Illalla lähdemme Tórshavniin juhlimaan färsaarelaista kansanjuhlaa paikallisten asukkaiden kanssa. Pääsemme näkemään kansallispukuihin pukeutuneita juhlijoita, maistelemaan saaren herkkuja ja ottamaan osaa erilaisiin tansseihin.

5. pv Hestur/Nólsoy

Suuntaamme satamaan, josta lähdemme kuunarin kyydissä kohti Hesturin tai Nólsoyn saarta. Päästyämme saarelle nautimme upeasta luolaan järjestetystä konsertista. Konsertti on ainutlaatuinen kokemus, sillä luonnonäänet muokkaavat elämystä aina hiukan erilaiseksi. Illallinen Tórshavnin keskustan ravintolassa.

6. pv Kollafjordur – Streymoy – Eysturoy – Gjógv

Lähdemme päiväretkelle Färsaarien luontoon. Näemme Kollafjordurin kylän ja pääsemme käymään paikallisessa venepajassa. Matkaamme ihastuttavaa maisemareittiä pitkin Streymoyn saarelta Eysturoyn saarelle. Gjógvn kylässä ihastelemme uuden kirkon lasimaalauksia ja juomme kahvit aidossa färsaarelaisessa kodissa.

7. pv Paluu Suomeen

Kuljetus lentokentälle ja paluu Suomeen.