Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
1185 €/ hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Pääsiäismatka keväiseen Hollantiin. Lähde ihailemaan kukkaloistoa Hollannin kevääseen! Ihailemme hehkuvia värejä Keukenhofin kukkaparatiisissa, käymme Delftin idyllisessä posliinikaupungissa, maaseuturetkellä ja juustotilalla. Tutustumme Amsterdamiin kanavaristeilyllä ja kiertoajelulla.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki, verot ja matkustajamaksut, majoitus 3 tähden hotellissa, buffet-aamiaiset, 4 lounasta, bussikuljetukset ja kierrokset, kanava-ajelu, sisäänpääsymaksut ja suomenkielisen oppaan palvelut.

 

 

Matkaohjelma

1 päivä

Aamulento Helsingistä Amsterdamiin. Jo laskeutuessamme näemme upeita, väreissään hehkuvia kukkapeltoja. Suoraan lentoasemalta teemme oppaan johdolla kaupunkikiertoajelun, jonka aikana näemme mm. Kuninkaallisen palatsin, Dam-aukion, juutalaisen kaupunginosan. Majoitus keskustahotellissa lähellä Singelin kukkatoria. Lounaan jälkeen kanavaristeilyllä näemme satama-aluetta, asuntolaivoja, 1600-luvun kauppiastaloja ja kauniisti kaartuvia siltoja.

2. päivä

Retki upeaan kukkapuistoon, Keukenhofiin, joka alkoi pienenä keittiöpuutarhana ja kasvoi sitten 32 ha kukkaparatiisiksi. Täällä on myös orkideapaviljonki, teemapuistoja, lampia, kukkivia puita ja polkuja. Buffet lounas, ja ajo pittoreskiin Delftiin, missä kakkukahvit ja kierros Royal Delftin posliinitehtaassa. Paluu Amsterdamiin.

3. päivä

Maaseuturetki Volendamin kalastajakaupunkiin ja viehättävään Zaanse Schansin pikkukylään. Lounas historiallisessa Spaanderin ravintolassa. Päivän aikana näemme rauhallisia maalaismaisemia, kastelukanavia, tyypillisiä pikkukyliä ja erilaisia tuulimyllyjä. Iltapäivällä ostos- ym. aikaa Amsterdamissa.

4. päivä

Aamupäivällä vapaa-aikaa. Iltapäivällä lähtö hotellista, matkalla kentälle vierailu puukenkäverstaalla ja juustolassa. Juustoviinilounas ja mahdollisuus ostaa tilan tuotteita. Tulo lentoasemalle ja lento Helsinkiin, jonne saapuminen 22.10.

 

Lisätiedot

Finnairin lentoaikataulu:
Helsinki-Amsterdam klo 08.10-09.45
Amsterdam-Helsinki klo 18.50-22.10

Majoitus:
Hotel Residence Le Coin
Nieuwe Doelenstraat 5
1012 CP Amsterdam
www.lecoin.nl