Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Alla oleva esimerkkiohjelma on räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan!

 

Kartanokierroksella päästään näkemään Viron kauneimmat kartanot, linnat ja rauniot. Matkalla käydään mm. Põhjakan, Olutsveren ja Eiveren kartanoilla. Näemme myös Alatskivin ja Sangasten linnat. Maistelemme paikallisia viinejä, ja nautimme yhdessä Viron värikkäästä menneisyydestä.

 

Matkapakettiin sisältyy: laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, bussikuljetukset, majoitukset 2 yötä aamiaisilla, sisäänpääsyt ohjelman mukaan (Põltsamaan linnanpiha, Alatskivin linna, Luken kartano, Sangasten linna, Taageperan linna, Olustveren kartano, Eiveren kartano). 3 lounasta, 1 kahvitauko, viininmaistajaiset, suomenkielisen oppaan palvelut.

 

Pyydä tarjous: ryhmamyynti@sagamatkat.fi tai puh 020 155 6650

Matkaohjelma

1. pv Tallinna - Tartto n. 170 km

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan esim. Eckerö Linella klo 8.30-11.00. Opas ja bussi ovat vastassa Tallinnan satamassa. Ajomatkalla Tarttoon lounastetaan paikallisten suosimassa Põhjakan kartanon ravintolassa. Matka jatkuu viehättävään Põltsamaan pikkukaupunkiin Keski-Virossa, jossa tutustutaan osin 1200-luvulta peräisin oleviin linnanraunioihin ja kirkkoon sekä niiden vaiherikkaaseen historiaan. Mahdollisuus maistella paikallisia marjaviinejä. Illaksi saavutaan Tarttoon, jossa lyhyt kaupunkikierros ja yöpyminen London -hotellissa (****).

2. pv Tartto – Viljandi n. 300 km

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä käydään upeasti restauroidussa Alatskivin linnassa ja Luken kartanossa ja sen ihastuttavassa puistossa. Sieltä jatketaan jyhkeään, goottilaistyyliseen Sangasten linnaan, jossa myös nautitaan lounas. Iltapäivän ohjelmassa on käynti Taageperan linnassa, jossa nautimme iltapäiväkahvit. Illaksi saavutaan Viljandiin, jossa lyhyt kaupunkikierros ja yöpyminen Grand Hotel Viljandissa (****).

3. pv Viljandi - Tallinna n. 200 km

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Olustveren kartanoon ja sen mahtavaan puistoon, joka on täydellisimmin säilyneitä kartanokokonaisuuksia Virossa. Paluumatkalla Tallinnaan poiketaan vielä Eiveren huolella entisöityyn kartanoon, jossa syödään lounas. Matka jatkuu Tallinnaan, jossa vapaata aikaa hetki ennen kotiinlähtöä. Bussi vie Tallinnan satamaan, josta paluulaiva Helsinkiin esim. klo 18.45-21.15 Eckerö Linella.