Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
1495 €/hlö (tarjous)
alk. 20 hengen ryhmälle

Toteuta unelmasi ja lähde kokemaan ainutlaatuinen Venetsia, elegantti, historiallinen Padova, romanttinen Verona, satumainen Garda ja tyylikäs Milano, ja mikä parhainta - kaikki samalla matkalla. Aristokraattien huvilat, viininmaistajaiset, markkinat, kanavat, kauneutta ja keskiaikaa mahtuu tähän elämysten matkaan!

 

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset lennot Milanoon veroineen ja viranomaismaksuineen, majoitus 3-4 tähden hotelleissa, aamiaiset, ohjelmassa 3 illallista ja 2 lounasta, viininmaistajaiset, retket ja kierrokset, bussi- ja laivakuljetukset, sekä suomenkielisen oppaan palvelut perillä.

Matkaohjelma

1. pv Historiallinen Padova

Finnairin lento 08.00-10.05 Helsingistä Milanoon, bussikuljetus suomalaisen oppaan johdolla Padovaan ja majoittuminen keskustahotelliin. Illan suussa kävelykierros sen kauniissa keskustassa, jonka historia ulottuu yli kahden vuosituhannen taakse. Näemme mm. Pyhän Antonion tuomiokirkon, vanhat hallintorakennukset, perinteisen kahvila Caffe Pedrocchin ja Euroopan vanhimman yliopiston. Käymme myös Scrovegni-kappelissa, jossa upeat Giotton tekemät freskot. Yhteinen illallinen.

2. pv Kanavien ja palatsien Venetsia

Aamiaisen jälkeen lähtö kokopäivän retkelle Venetsiaan. Tutustumme matkalla yhteen Veneton maakunnan tunnetuimmista maaseutuhuviloista, 1700-luvulla rakennettuun Villa Pisaniin, jossa on 160 freskoin koristeltua huonetta. Täällä ovat vierailleet myös mm. Napoleon, Espanjan hallitsijat ja Venäjän tsaari, ja pitäneet kokousta mm. Hitler ja Mussolini. Upea puisto kasveineen, labyrintteineen, lampineen ja patsaineen on esimerkki aikansa puutarha-arkkitehtuurista.

 

Matka jatkuu Brentan jokivartta Venetsiaan. Tämä alue, 'Brentan riviera', oli muodikas Venetsian aristokraattien asuinpaikka ja täällä onkin paljon viehättäviä huviloita jäljellä. Venetsiassa laivakuljetus keskustaan pitkin upeaa Grand Canalea, jonka varrella näemme keskiajalta peräisin olevia vanhoja palatseja. Tulemme kuuluisalle Rialton sillalle, vanhalle kauppapaikalle, jonka lähellä nautimme lounaan. Kävelykierros Markuksen torin alueella, ja käynti yhdessä maailman upeimmasta kirkosta, Pyhän Markuksen basilikassa, jossa on selvästi itämaisia vaikutteita mosaiikkikoristeineen ja sipulikupoleineen. Kuulemme myös viereisestä herttuoiden palatsista, jossa Venetsiaa hallitsivat lähes 1000 v 'doget', herttuat. Näemme romanttisen Huokausten sillan, jonka alta gondolit hiljalleen lipuvat. Vapaa-ajan jälkeen kuljetus bussille ja edelleen Padovaan

3. pv Romanttinen Verona

Aamupäivä vapaata aikaa Padovassa, lounas hotellissa, jonka jälkeen lähtö Veronaan. Majoittumisen jälkeen tutustuminen kävelykierroksella tuohon romanttiseen Romeon ja Julian kaupunkiin, sen historiaan ja nykypäivään. Näemme oopperajuhlien esityspaikkana tunnetun ja Rooman valtakunnan ajoista kertovan Arena-amfiteatterin, kaivauksissa esiin tulleet roomalaiset palatsit, Julian kotitalon parvekkeineen, keskiajalla Veronaa hallinneen Scala-suvun hallintopalatseja, Signoria-aukion ja muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. 

4. pv Satumainen Garda

Aamiaisen jälkeen lähtö Gardajärvelle, jossa majoittuminen. hotelliin. Aamupäivällä Desenzanossa käymme järvialueen suurimmilla markkinoilla, joilta löytyy paljon mielenkiintoista ostettavaa. Vapaata aikaa nauttia Gardajärven kauniista maisemista. Illansuussa lähtö läheiselle viinitilalle, jossa tutustutaan ensin tilan toimintaan ja sen jälkeen nautitaan illallinen viineineen tilan omassa ravintolassa.

5. pv Laivalla Sirmioneen

Teemme retken reittilaivalla Sirmioneen, joka on tyylikäs kylpyläkaupunki pitkän niemen nokassa Gardajärven eteläosassa. Kävelykierroksella näemme kaupunginportilla Scala-suvun rakentaman puolustuslinnan ja niemen kärjessä roomalaisen runoilija Catulluksen talon rauniot sekä huvilan, jossa Maria Callas aikoinaan asusti. Sirmionessa on myös järvialueen näyttävimmät jäätelöbaarit, gelateriat. Paluu laivalla Desenzanoon.

6. pv Desenzano

Vapaa päivä Desenzanon viehättävässä pikkukaupungissa, aikaa ostoksiin ja kävelyretkiin rantabulevardilla ja pikkukaduilla, torilla tai satamassa. Yhteinen illallinen.

7. pv Tyylikäs Milano

Aamiaisen jälkeen lähtö Milanoon. Bussimatkan aikana opas kertoo Milanon nähtävyyksistä. Perillä omaa aikaa käydä Tuomiokirkossa, ostoksilla, lounaalla, Scala-museossa jne. Lähtö iltapäivällä Milanon lentoasemalle ja iltalento Helsinkiin, 19.00-22.55.

Lisätiedot

 

Finnairin lennot:

Helsinki-Milano  08:00 - 10:05                    

Milano-Helsinki  19:00 - 22:55

 

Majoitukset:

 

Europa ***

Largo Europa, 9 – 35137 PADOVA

Puh. + 39  049 661 200

 

Firenze ****

Corso Porta Nuova 85, 37122 Verona. 

Puh. +39  045 80 11 510 

 

Bonotto ***

Via Antonio Gramsci, 40 Desenzano Del Garda  25015

Tel.: +39 030 91.21.021