Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Tarjouspyyntö

Hintaesimerkki:
665 €/hlö
alk. 20 hengen ryhmälle

Lähde elävään ja monipuoliseen Berliiniin! Ajankohtainen, vihreä ja kylämäinenkin kaupunki on innostava matkakohde. Historiaa ja nostalgiaa riittää joka makuun. Tutustumme kaupunkiin kattavalla kaupunkikierroksella, risteilemme Spree-joella ja vierailemme museoissa.

 

Hintaan sisältyy: Finnairin reittilennot Helsinki-Berliini-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus hyvässä keskitason hotellissa buffet-aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, risteily, museoiden sisäänpääsymaksut, kaksi lounasta, kuljetukset tilausbussilla ja julkisilla kulkuneuvoilla, suomenkielisen oppaan palvelut.

Matkaohjelma

1 pv

Aamulento Berliiniin, kentältä suomenkielisen oppaan johdolla kiertoajelu, jonka aikana näemme mm. Valtiopäivätalonupeine kupoleineen, "kolmannen keskustan" Potsdamer Platzin, pätkän Berliinin muuria, viehättävän Nikolai-korttelin sekä kuuluisat kadut Kurfürstendam ja Unter den Linden. Käymme mielenkiintoisessa Checkpoint Charlien muurimuseossa, jossa tutustutaan mielikuvituksellisiin keinoihin, joita muurin ylittäjät ja alittajat käyttivät. Tulo keskustahotelliin, lounas ja aikaa omien löytöretkien tekemiseen (esim. eläintarha Tiergarten, n. 200 museota jne.). Tunnelmallisia viini- ja oluttupia löytyy lähistöltä ja illallisen voit nauttia jossain Berliinin 7000 ravintolasta!

2 pv

 

Tänään tutustumme Berliinin vihreämpään puoleen. Teemme Charlottenburgista alkaen 3 tunnin laivaristeilyn Spree-joella ja Berliinin kanavilla ja näemme kaupungin kokonaan uudesta kuvakulmasta. Lounaslaivalla. Iltapäivällä vapaata esim. ostoksiin läheisessä Europa-Centerissä ja KaDeWe-tavaratalossa, jonka herkkuosasto on nähtävyys. Täällä voit nauttia vaikka lasillisen samppanjaa. Berliinin hintatasokin on suomalaisittain miellyttävä.

 

3 pv

Vapaan aamupäivän jälkeen lähdemme kävellen läheiseen Story of Berlin -museoon, jonka vaikuttava multimediaesitys kertoo kaupungin värikkäistä vaiheista. Kuljetus lentoasemalle, josta iltalento Helsinkiin.