Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä.

 

Pohjois-Islanti on tunnettu upeista luonnonnähtävyyksistään ja vaihtelevasta maisemastaan. Näe majesteettinen Dettifoss vesiputous, Hvammsheidin vuoristoylänkö, Asbyrgin kanjoni ja Reykjahverfin alue höyryävine lähteineen. Ratsasta Theistareykirin geotermisen alueen halki, jossa on maanjäristysten aiheuttamia halkeamia, monivärisiä vuoria ja mannerlaattojen välinen keskiselänne. Koe Mývatn-järven ainutlaatuinen linnusto ja ympäröivät tulivuoret. Rentoudu Jardbödin ulkoilmalaguunissa.

 

Ratsasta mustahiekkaisen aavikon halki aina Laxá-lohijoen yli takaisin Laxárdalur Valleyn farmille. Viimeisenä päivänä vietämme Jökulsárgljúfur National Park ja vierailla sekä Dettifoss vesiputous ja Asbyrgiin Canyon. Viimeisenä päivänä käydään Jökulsárgljúfur National Parkissa, Dettifoss vesiputouksella ja Asbyrgin kanjonissa. Makuupussimajoitus tilalla (oma makuupussi mukaan), erämajassa ja majatalossa. Lisämaksusta mahdollisuus osallistua valaiden katseluretkelle Húsavíkissa.

 

Matkalla ratsastetaan noin 160 km. Ratsastusta viitenä päivänä.


Kesto: 6 päivää, 160 km
Matkapäivät: kesäkaudella
Lähdöt: 25.6., 2.7., 9.7., 16.7., 6.8., 13.8., 27.8.
Kieli: Englanti
Taso: Hyvä keskitason ratsastaja

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut kansainväliset matkat950 €/hlö

Reykjavik Adventures

Lähde huristamaan mönkijällä läpi laavakenttien, laskemaan koskea jäätikköjoella, ratsastamaan islanninhevosella, kylpemään kuumassa lähteessä, snorklaamaan mannerlaattojen erkanemiskohdassa ja tutkimaan laavaluolien salaista maailmaa.


Lue lisää »

alk. 3425 €

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

alk. 2106 €

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

490 €/hlö

Iceland Adventure Weekend

Iceland Adventure Weekend on kolmen päivän tekemisen täytteinen aktiviteettimatka Islannin henkeäsalpaavan kauniissa luonnossa. Koskenlaskua, Kultaisen kolmio kierros, jääkiipeilyä, valasretki ja Sininen laguuni. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!