Syksyinen hevosvaellus Pohjois-Islantiin

Ratsastusta Pohjois-Islannin huikeassa erämaassa. Unelmamatka luontomatkailusta kiinnostuneille islanninhevosfaneille: huolella valittu matkaohjelma, pieni ryhmäkoko, yksinkertainen maatila- ja erämaamajoitus, herkullinen kotiruoka, sympaattiset islanninhevoset, rentouttavat lämminvesialtaat ja Pohjois-Islannin karu ja hiljainen syysluonto.

 

Matkanjohtajana Islannista matkakirjoja kirjoittanut Satu Rämö. Osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa ja vähintään keskitason ratsastuskokemusta (hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa). Matkapäivät: 1.–8.9.2017.


Hinta:   2190 €/hlö
Matkapäivät:   1.–8.9.2017

Varaa tästä


Kuvagalleria

Suositut suomeksi opastut matkatalk. 760 €/hlö

Reykjavik maanantaista perjantaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja Reykjavikin kiertoajelu.  


Lue lisää »

2190 €/hlö

Syksyinen hevosvaellus Pohjois-Islantiin

Ratsastusta Pohjois-Islannin huikeassa erämaassa. Matkanjohtajana Islannista matkakirjojakin kirjoittanut Satu Rämö. Matkapäivät: 1.–8.9.2017.


Lue lisää »

alk. 695 €/hlö

Reykjavik keskiviikosta sunnuntaihin

Tutustu Islannin boheemiin pääkaupunkiin ja sen lähimaastoon kätevästi suomalaisen matkaoppaan johdolla! Viiden päivän matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi mm. lentokenttäkuljetukset ja käynti Sinisellä laguunilla.  


Lue lisää »

alk. 1390 €/hlö

Villi erämaa & geysirit

Suomeksi opastetulla erikoismatkalla nähdään muun muassa Kaldidalurin erämaareitti, vesiputouksia, geysireitä ja nautitaan Fontana-kylpylän lämmöstä. Matkan ajankohta: 3.–7.7.2017. 


Lue lisää »

Islannin matkat -varaa online


 
 

Minne matkustat seuraavaksi? Löydä meiltä inspiraatiota!

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje! Vastaanota uusimmat matkatarjouksemme ja matkavinkit.

Saga Matkat somessa: