Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Varauspyyntö

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista.

Eteläisen jäämeren parhaat palatVain suorat lennot
Matkustuspäivissä on joustoa
(ilmoita tarkemmin viestikentässä)

Matkustuspäivät

Yhteystiedot

Matkustajat

Etu- ja sukunimi Syntymäaika

Viesti

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje

*Mikäli valitset huonetyypiksi "Muu", ole hyvä ja kirjoita toivomuksesi viestiin.
*Mikäli täydennät olemassa olevaa varaustasi, muista ilmoitaa varauksen numeron viestiin.

Suojauskoodi

Ole hyvä ja klikkaa "En ole robotti" suojauskenttää tarjouksen vahvistamiseksi
Varaa tästä
Hinta: alk. 10631 €
jaetussa 2 hengen huoneessa Kesto: 23 pv

Matkapäivät: 6.12., 27.12.2017 & 17.1., 7.2.2019

Lähde mukaan unohtumattomalle merimatkalle! Näet risteilyn aikana eteläisen jäämeren parhaat palat: Falklandinsaaret, Etelä-Georgian ja mahtavan Antarktiksen. Nauti luonnon monimuotoisuudesta, ystävällisestä matkaseurasta ja Etelä-Atlantin saarten upeista maisemista, kun matkaat kohti suurta, valkoista Etelämannerta!

Reittikartta

Matkaohjelma

Päivä 1. Buenos Aires

Matka alkaa Argentiinan Buenos Airesista. Vietä ensimmäinen päivä kaupunkiin tutustuen. Iltapäivällä voit halutessasi lähteä Hurtigrutenin lisämaksulliselle retkelle. Yöpyminen hotellissa.

Päivä 2. Ushuaia

Lento Buenos Airesista Ushuaiaan lähtee aamulla, joten sinulle jää muutama tunti aikaa tutustua maailman eteläisimpään kaupunkiin, Ushuaiaan. Voit myös halutessasi lähteä retkelle Tierra del Fuegon kansallispuistoon. MS Fram lähtee iltapäivällä merimatkalleen. Ihastele Beaglensalmen upeita maisemia! 

Päivä 3. Merellä

Tutustu laivaan ja kanssamatkustajiin, osallistu luentoille tai rentoudu kannella, wellness-alueella tai näköalasalongissa merimatkalla kohti etelää.

Päivät 4-6. Falklandinsaaret

Päivän kestäneen merimatkan jälkeen MS Fram saapuu Falklandinsaarten läntisimpään kolkkaan. Laivalla pidetään luentoja saarten historiasta ja luonnosta. Pääset myös tarkkailemaan albatrosseja ja mustadelfiinejä.

 

Näillä saarilla vallitsee ainutlaatuinen subantarktinen ekosysteemi ja elää yli 70 eläin- ja lintulajia. Maisemat sävähdyttävät kallioineen ja lempeine rantoineen. Ympäristöstä huolimatta asutus on brittiläistyylistä. Jotkut saarten syrjäisistä maatiloista ovat olleet saman suvun omistuksessa jo kuuden-seitsemän sukupolven ajan. Lampaat laiduntavat sulassa sovussa valtavien albatrossi- ja kalliotöyhtöpingviiniyhdyskuntien rinnalla. Vierailu saarilla ei olisi täydellinen ilman visiittiä pääkaupunki Port Stanleyssä. 

Päivät 7-8. Merellä

Käännämme kurssin kohti Etelä-Georgian saarta, jota kutsutaan eteläisen jäämeren Serengetiksi ainutlaatuisen runsaan eläinlajiston vuoksi. Merimatkan aikana pidetään luentoja saaren eläimistä ja historiasta. Etelä-Georgian rikas löytöretki- ja valaanpyyntihistoria tarjoaa hyvän taustan karuille maisemille ja kiehtovalle luonnolle. Saari onkin luontokuvaajien suosikkipaikka. 

Päivät 9-13. Etelä-Georgia

Vuoristoisen Etelä-Georgian saaren vaihtelevat maisemat ja eläinlajien kirjo lumoavat kokeneemmankin matkailijan. Tutkimusmatkatiimi on hyvin perehtynyt Etelä-Georgiaan, ja kuulet varmasti mm. Sir Ernest Shackletonista ja huono-onnisen Endurance-aluksen miehistöstä.

 

Etelä-Georgian ainutlaatuinen asema ikijään reunalla tekee siitä kymmenien miljoonien pingviinien, hylkeiden ja merilintujen kotipaikan. Rantautumista yritetään paikassa, jossa voi bongata valtavia merinorsuja, merikarhun poikasia, albatrosseja ja kuningaspingviinejä. MS Fram jatkaa merimatkaa Drygalskin vuonon läpi Fortunan lahdelle. Päivien aikana nähdään myös Etelä-Georgian hylättyjä valaanpyyntiasemia, kuten historiallinen Grytviken.

Päivä 14. Merellä

Matka jatkuu kohti maailman eteläisintä mannerta. Valmistaudu tulevaan seikkailuun osallistumalla laivalla järjestettäville luennoille!

Päivät 15-20. Antarktis

Maailman autioin alue, Antarktis, eroaa varmasti kaikesta aikaisemmin kokemastasi. Ilma on viileää ja puhdasta. Jäävuoret kohoavat loputtoman valkean maiseman keskellä. Kuljet suurten löytöretkeilijöiden jalanjäljissä, ja kuulet heidän historiastaan. Näet maisemat, kuten he aikoinaan näkivät - muuttumattomina, kaukaisina ja kunnioitusta herättävinä. MS Fram kulkee pitkin Washingtoninsalmea, Coronation Islandin kautta, ennen kurssin kääntämistä Elefanttisaarelle ja Etelämantereelle.

 

Tutkimusretket keskittyvät Antarctic Soundin salmea ja Eteläisiä Shetlandsaaria ympäröiville alueille. Eteläisten Shetlandsaarten tunnetuimpia nähtävyyksiä on Deception Island, omaperäinen ympyränmuotoinen tulivuoren kaldera. Half Moon Island tunnetaan luonnon monimuotoisuudesta. Ihastele Weddellinmeren valtavia jäävuoria, vulkaanisia saaria ja suuria pingviiniyhdyskuntia! Päivien aikana järjestetään useita retkiä mantereelle. Voit kokeilla muun muassa melomista tai lähteä patikoimaan asiantuntevan oppaan johdolla.

 

Jää-, tuuli- ja sääolosuhteet sanelevat matkareittin. Maihinnousupaikat valitaan lopullisesti matkan aikana. 

Päivät 21-22. Merellä

Laivan kurssi kääntyy pohjoiseen. Matka Antarktiksen niemimaalta Argentiinan eteläkärkeen, Ushuaiaan, kestää noin 40 tuntia tyynellä säällä. Kokemukset vielä tuoreessa muistissa, matkaat takaisin kuuluisan Drakensalmen läpi.

Päivä 23. Ushuaia–Buenos Aires

Jännittävä tutkimusmatka päättyy maailman eteläisimpään kaupunkiin. Kuljetus Ushuaian lentokentälle, josta lento Buenos Airesiin. Voit pidentää halutessasi matkaasi, ja osallistua Buenos Airesissa Hurtgrutenin järjestämille retkille.

Retket

Voit varata etukäteen osan maissa tehtävistä retkiä. Retkien tiedot ilmoitetaan Hurtigrutenin nettisivuilla, jos ne ovat varattavissa etukäteen. Muussa tapauksessa retket varataan laivalla. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.

Hinnasto


Eteläisen jäämeren parhaat palat / The Ultimate Expedition to Antarctica, Falklands and South Georgia

 

Lähtö: 6.12.2017, 27.12.2017, 17.1.2019, 7.2.2019

Hinta: alk. 10 631 €/hlö jaetussa kahden hengen sisähytissä.

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat hinnat ilmoitetaan varaushetkellä.

 

HINTOIHIN SISÄLTYY

- Hurtigrutenin risteily valitussa hyttiluokassa ja täysihoito laivalla

- 1 yön majoitus Buenos Airesissa sis. aamiaisen

- Kuljetus hotellilta lentokentälle Buenos Airesissa

- Lennot Buenos Aires–Ushuaia–Buenos Aires 

- Kuljetukset Ushuaian lentokentän ja sataman välillä sis. tervetuliaisretken

- Tuulen- ja vedenpitävä takki

- Maihinnousut Polarcirkel-veneillä ja ohjelma laivalla ja  maissa.

- Kokeneen tutkimusretkitiimin palvelut, kuten asiantuntijaluennot, yhteiset maihinnousut sekä ohjelma laivalla

- Kahvi ja tee laivalla

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainvälisiä lentoja

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmaan voit tutusta allaolevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta. Tutustu retkitarjontaan!

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän! Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi. Tutustu lisäohjelmiin!

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen erilaiseen palvelutasoon. Oheiselta sivulta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

 

ARKTISET RISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

Hyttivaihtoehdot

Expeditions Suites - sviitit:

 

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit:

 

Arctic Superior Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit:

 

Sisähytti (I) 5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.