Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Risteilyt

Saga Matkojen risteilyt yhteistyössä Risteilykeskuksen kanssa!


Miniristeily: Bergen–Trondheim

Minilomalle Norjaan! Risteilyllä Bergenistä Trondheimiin näet jylhiä vuonomaisemia ja nautit Hurtigrutenin palveluista.

.. Lue lisää..

Lofootit ja Helgeland

Nauti rauhallisista hetkistä Hurtigrutenin risteilyllä. Kolmen päivän matkalla Tromssasta Trondheimiin pääset ihailemaan Helgelandin kaunista rannikkoa. Retkillä voit päästä kokemaan R.. Lue lisää..

Miniristeily: Trondheim–Bergen

Näe kaksi kaunista kaupunkia samalla matkalla! Minilomalla Norjassa koet aidon rannikkoseikkailun. 

.. Lue lisää..

Vuonot ja Lofootit

Anna itsellesi aikaa Hurtigruten unohtumattomalla risteilyllä. Lyhyellä reitillä Bergenista Tromssaan pääset ihailemaan mm. Geirangerfjordin luonnon ihmeitä. Nauti näkymästä Svartiseni.. Lue lisää..

Pohjoisesta etelään: Kirkkoniemi–Bergen

Pohjoisesta alkaen on mahdollisuus tutustua lähemmin Norjan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkapp, Tromssan Jäämeren katetdraali, Lofootit, Seitsemän sisaruksen vuorijono .. Lue lisää..

Etelästä pohjoiseen: Bergen–Kirkkoniemi

Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen.. Lue lisää..

Bergen–Kirkkoniemi–Trondheim

Tällä matkalla koet useimmat perinteisen kiertomatkan kohokohdat. Tällä Bergenistä alkavalla matkalla ylitetään napapiiri kahdesti, purjehditaan Nordkappin ohitse, vieraillaan matkan kääntöpaikkana.. Lue lisää..

Norjan rannikko molempiin suuntiin: Bergen–Kirkkoniemi–Bergen

Tämä on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Matkan aikana koetaan Norjan uskomattoman luonnon parhaat palat, laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia. Hurtigruten laivat ov.. Lue lisää..

Jääkarhun valtakunnassa

Koe uskomattomia maisemia Huippuvuorten kaukaisimmilla alueilla. Huippuvuorten kiertomatkan aikana koet alhaalla paistavan keskiyön auringon, jonka yliluonnolliset värit heijastuvat merenpinnasta, .. Lue lisää..

Huippuvuoret rannikkoristeily

Laiva matkaa pitkin Huippuvuorten länsirannikon henkeäsalpaavissa maisemissa ja villissä luonnossa! Risteilyllä pääset tutustumaan Barentsburgin, Longyearbyenin ja Ny Ålesundin kiehtoviin yhteisöih.. Lue lisää..

Nordkapp, Karhusaari ja Huippuvuoret

Yksi maailman tunnetuimmista tutkimusmatkoista lähti Roald Amundsenin johdolla Tromssasta Huippuvuorille. On siis vain luonnollista, että tämäkin tutkimusmatka kohti Huippuvuoria alkaa Tromssasta.<.. Lue lisää..

Viikinkien jäljillä Pohjois-Atlantilla

Näe samalla risteilyllä mahtavat Huippuvuoret, Grölannin upea itärannikko sekä Islannin parhaat palat! Risteily lähtee Longyearbyenistä ja päättyy Reykjavikiin.

.. Lue lisää..

Tutkimusmatka Jäämeren halki

Upealla kahdentoista päivän risteilyllä nähdään Norjan rannikon parhaat palat merimatkalla Bergenistä Nordkappiin. Pohjois-Norjasta MS Spitsbergen risteilee Jäämeren halki Huippuvuorille. 

.. Lue lisää..

Huippuvuorten ympäri

Risteile Huippuvuorten ympäri 12 päivässä! Tällä risteilyllä nähdään Huippuvuorten upeimmat luontokohteet, ihastutaan arktisiin pikkykyliin ja bongaillaan jääkarhuja. 

.. Lue lisää..

Grönlannin länsirannikko

Lähde tutustumaan Grönlannin länsirannikkoon Hurtigrutenin risteilyaluksen, MS Framin kyydissä! Kuudentoista päivän risteily maailman pohjoisimmissa kolkissa on aito arktinen seikkailu. 

.. Lue lisää..

Grönlannin luoteisrannikko

Lähde tutustumaan Grönlannin luoteisrannikkoon Hurtigrutenin risteilyaluksen, MS Framin kyydissä! Kahdentoista päivän risteily maailman pohjoisimmissa kolkissa on aito arktinen seikkailu. 

.. Lue lisää..

Reykjavik, Stykkisholmur ja Grönlannin länsirannikko

Ihastu samalla risteilyllä Islannin laavamuodostumiin ja geysireihin sekä Grönlannin arktisiin maisemiin! Risteilyn kesto on 17 päivää. 

.. Lue lisää..

Luoteisväylä tutkimusmatkailijoiden vanavedessä

Risteile tutkimusmatkailijoiden vanavedessä maailman pohjoisimmilla merivesillä! Luoteisväylä on ollut tutkimusmatkailijoiden mielenkiinnonkohde jo satojen vuosien ajan. Risteilyreitti kulkee Kanad.. Lue lisää..

Eteläinen napapiiri

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, jonka ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta Antarktista, jonka vain harvat o.. Lue lisää..

Suuri Eteläisen jäämeren tutkimusmatka

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti Etelä-Atlantin saarten upeista maisemista, kun matkaamme suurelle v.. Lue lisää..

Patagonia & Antarktis

Tämä 16 päivän seikkailu maailman syrjäisimmissä kolkissa on huilea kokemus. Tutustu Chilen vuonoihin, näe maaginen Kap Horn, ihastu ystävällisiin pingviineihin, patikoi Antarktiksella ja kosketa j.. Lue lisää..

Seikkailu Chilen vuonoilla ja Antarktiksella

Villieläimien bongailu ei varmasti lopu lyhyeen tällä risteilyllä; lähde unohtumattomalle matkalle albatrossien, valaiden, hylkeiden, merileijonien ja delfiinien maailmaan!

.. Lue lisää..

Legendaariset Magalhãesinsalmi, Chilen vuonot ja Antarktis

Haluatko juhlistaa joulua ja uutta vuotta unohtumattomalla tavalla? Vietä juhlapyhät risteilemällä Antarktiksella!

.. Lue lisää..

Pingviinien valtakunta

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista. Risteilyn aikana näet niin hylkeitä, pingviinejä kuin valaita.

.. Lue lisää..

Hurtigruten varustamon nimi yhdistetään upeisiin kokemuksiin merellisessä ympäristössä. Varustamo tunnetaan laajasta seikkailuhenkisten matkojen tarjonnastaan. Hurtigrutenilla on merenkulun kokemusta ja osaamista yli sadan vuoden ajalta. Laivayhtiö tarjoaa 13 aluksen voimin matkoja, jotka helposti ylittävät matkustajien odotukset.

 

HURTIGRUTEN RISTEILYT

Vuonojen NorjaHurtigruten on kuulunut tärkeänä osana Norjan rannikon elämään jo 117 vuoden ajan. Alukset lähtevät Bergenistä pohjoiseen ja Kirkkoniemestä etelään joka päivä. Reitti on pysynyt samana, mutta matkustajien vaatimukset ovat viime vuosina muuttuneet. Risteilyn aikana tehtävillä retkillä tutustutaan paikalliseen taiteeseen, väestöön ja kulttuuriin.

Hurtigruten vie keskiyön auringon tai revontulten valaistessa useisiin satamiin, joissa muut kaupalliset alukset eivät yleensä käy. Laivasta purettavasta lastista matkustajat näkevät miten tärkeää varustamon toiminta on paikallisille asukkaille.

 

Grönlanti, Huippuvuoret ja EtelämannerNorjalaisia perinteitä noudattaen matkataan pitkälle horisontin toiselle puolelle: Huippuvuorille, Grönlantiin ja Etelämantereelle. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia vaihtoehtoja MS Framin risteilyille Islannista Grönlantiin ja Kanadaan sekä Argentiinasta Etelämantereelle. 

Hurtigruten varustamon arktisilla vesillä liikennöivät laivat on suunniteltu erityisesti napaseutujen oloihin. Kapteeni päättää aina turvallisimman matkareitin, joka riippuu säästä, tuulesta ja jääolosuhteista. Risteilyillä on mukana asiantuntijoita, jotka perehdyttävät matkustajat arktisten kohteiden oloihin, historiaan ja luontoon.

Jos Grönlanti ja Huippuvuoret ovat eksoottisia matkakohteita, tutkimusmatka Etelämantereelle on todellinen elämys. Etelämantereella näet eläimiä, joita kohtaa luonnossa harvoin missään muualla. Lähde nyt arktisille alueille tutkimusmatkailijan lailla!

Lue lisää