Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Hurtigruten

Lofootit ja Helgeland - Tromssa Trondheim, 4 pv

Nauti rauhallisista hetkistä Hurtigrutenin risteilyllä. Kolmen päivän matkalla Tromssasta Trondheimiin pääset ihailemaan Helgelandin kaunista rannikkoa. Retkillä voit päästä kokemaan R.. Lue lisää..

Vuonot ja Lofootit - Bergen Tromssa, 5 pv

Anna itsellesi aikaa Hurtigruten unohtumattomalla risteilyllä. Lyhyellä reitillä Bergenista Tromssaan pääset ihailemaan mm. Geirangerfjordin luonnon ihmeitä. Nauti näkymästä Svartiseni.. Lue lisää..

Kirkkoniemi-Bergen, 7 pv

Pohjoisesta alkaen on mahdollisuus tutustua lähemmin Norjan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkapp, Tromssan Jäämeren katetdraali, Lofootit, Seitsemän sisaruksen vuorijono .. Lue lisää..

Bergen-Kirkkoniemi, 8 pv

Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Jo norjalaiset viikingit käyttivät väylää tuhat vuotta sitten. Hurtigrute.. Lue lisää..

Bergen-Kirkkoniemi-Trondheim, 11 pv

Tällä matkalla koet useimmat perinteisen kiertomatkan kohokohdat. Tällä Bergenistä alkavalla matkalla ylitetään napapiiri kahdesti, purjehditaan Nordkappin ohitse, vieraillaan matkan kääntöpaikkana.. Lue lisää..

Bergen-Kirkkoniemi-Bergen, 12 pv

Tämä on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Matkan aikana voi kokea Norjan uskomattoman luonnon laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia. Hurtigruten laivat ovat seilanneet.. Lue lisää..

Maailman kaunein merimatka, 6 pv opastettuna

Pohjoisesta alkaen on mahdollisuus tutustua lähemmin Norjan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkapp, Tromssan Jäämeren katetdraali, Lofootit, Seitsemän sisaruksen vuorijono .. Lue lisää..

Huippuvuoret-Jääkarhun valtakunnassa

Koe uskomattomia maisemia Huippuvuorten kaukaisimmilla alueilla. Huippuvuorten kiertomatkan aikana koet alhaalla paistavan keskiyön auringon, jonka yliluonnolliset värit heijastuvat merenpinnasta, .. Lue lisää..

Huippuvuoret Ilmastomatka

Islantilainen kronikka vuodelta 1194 sisältää lauseen "Svalbard fundinn", mikä tarkoittaa "Huippuvuoret löydetty". Nykyajan historioitsijat tulkitsevat, että viikingit olivat onnistuneesti navigoin.. Lue lisää..

Huippuvuoret rannikkoristeily

Lähde tutustumaan arktisen jäämeren kiehtovimpaan kohteeseen ja tee se MS Nordstjernenin kyydissä! Nauti laivan nostalgisesta tunnelmasta ja vanhanaikaisesta ulkoasusta – nykyaikaisin mukavuu.. Lue lisää..

Diskolahti ja eteläiset vuonot

Tällä matkalla koet Diskolahden kohokohdat ja vähemmän tunnetut Grönlannin eteläosat. Käyt perinteisissä inuittiyhteisöissä, viikinkiaikojen historiallisissa paikoissa, Grönlannin pääkaupungissa Nu.. Lue lisää..

Antarktis-Löytöretkeilijöiden jalanjäljillä

Matkaamme Argentiinasta suurten löytöretkeilijöiden jalanjäljillä kohti kaukaisia Falklandinsaaria ja Etelä-Georgian upeita maisemia. Pysähdymme tutustumaan näihin harvakseltaan vierailtuihin saari.. Lue lisää..

Pingviinien valtakunta

Koe Etelämanner, viimeinen koskematon manner, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista. Matkaamme Drakensalmen läpi albatrossien ja ulappakeijujen seuratessa tarkasti matkantekoamme tausta.. Lue lisää..

Joulumatka Etelä-Georgiaan

Lähde mukaan vaikuttavalle matkalle Etelämantereelle Falklandinsaarten, Etelä-Georgian ja Eteläisten Orkneysaarten kautta. Nauti luonnon monimuotoisuudesta, ystävällisestä matkaseurasta ja Etelä-At.. Lue lisää..

Eteläinen napapiiri

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, ja sen ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta ja kaunista aluetta, jonka vain.. Lue lisää..

Suuri Eteläisen jäämeren tutkimusmatka

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti luonnon monimuotoisuudesta, ystävällisestä matkaseurasta ja Etelä-A.. Lue lisää..

Hurtigruten varustamon nimi yhdistetään upeisiin kokemuksiin merellisessä ympäristössä. Varustamo tunnetaan laajasta seikkailuhenkisten matkojen tarjonnastaan. Hurtigrutenilla on merenkulun kokemusta ja osaamista yli sadan vuoden ajalta. Laivayhtiö tarjoaa 13 aluksen voimin matkoja, jotka helposti ylittävät matkustajien odotukset.

 

HURTIGRUTEN RISTEILYT

Vuonojen NorjaHurtigruten on kuulunut tärkeänä osana Norjan rannikon elämään jo 117 vuoden ajan. Alukset lähtevät Bergenistä pohjoiseen ja Kirkkoniemestä etelään joka päivä. Reitti on pysynyt samana, mutta matkustajien vaatimukset ovat viime vuosina muuttuneet. Risteilyn aikana tehtävillä retkillä tutustutaan paikalliseen taiteeseen, väestöön ja kulttuuriin.

Hurtigruten vie keskiyön auringon tai revontulten valaistessa useisiin satamiin, joissa muut kaupalliset alukset eivät yleensä käy. Laivasta purettavasta lastista matkustajat näkevät miten tärkeää varustamon toiminta on paikallisille asukkaille.

 

Grönlanti, Huippuvuoret ja EtelämannerNorjalaisia perinteitä noudattaen matkataan pitkälle horisontin toiselle puolelle: Huippuvuorille, Grönlantiin ja Etelämantereelle. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia vaihtoehtoja MS Framin risteilyille Islannista Grönlantiin ja Kanadaan sekä Argentiinasta Etelämantereelle. 

Hurtigruten varustamon arktisilla vesillä liikennöivät laivat on suunniteltu erityisesti napaseutujen oloihin. Kapteeni päättää aina turvallisimman matkareitin, joka riippuu säästä, tuulesta ja jääolosuhteista. Risteilyillä on mukana asiantuntijoita, jotka perehdyttävät matkustajat arktisten kohteiden oloihin, historiaan ja luontoon.

Jos Grönlanti ja Huippuvuoret ovat eksoottisia matkakohteita, tutkimusmatka Etelämantereelle on todellinen elämys. Etelämantereella näet eläimiä, joita kohtaa luonnossa harvoin missään muualla. Lähde nyt arktisille alueille tutkimusmatkailijan lailla!

Lue lisää