Reykjavik ja Sininen laguuni

Lähde tutustumaan Reykjavikin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin suomeksi opastettuna! Tutustut Islannin pääkaupungin elämänmenoon ja lähiympäristön upeaan luontoon suomalaisen matkaoppaan johdolla. Tällä matkalla pääset tutustumaan lisäksi Siniseen laguuniin. Reykjavik ja Sininen laguuni -matka järjestetään aina keskiviikosta sunnuntaihin.

Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoillamme apunasi. Keflavikin lentokentältä matkustetaan yhteisellä bussikuljetuksella Siniselle laguunille, jonka yli 35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä rentoudutaan muutama tunti ennen kuin matkan jatkumista hotellille (sis. matkan hintaan).

Voit varata perjantaille suomeksi opastetun Kultainen kolmio -retken, jos haluat lähteä katsomaan Gullfossin putouksia, vettä suihkuttavaa geysiriä ja Thingvellirin kansallispuistoa! Valikoimastamme löytyy myös yli 50 kansainvälistä retkeä.

Vuoden 2021 matkat nyt myynnissä!

Ajankohta: 5 päivää

alk. 845 €/hlö

varaa

Matkaohjelma

 • Keskiviikko. Lento Islantiin ja Sininen laguuni

  Lähdemme matkaan Helsingin lentoasemalta, mistä lennämme Islantiin Icelandairin suoralla lennolla. Saavumme Keflavikin lentoasemalle iltapäivällä. Ajamme suoraan lentoasemalta legendaariselle Siniselle laguunille, jossa pääsemme uimaan maankuoren alta pulppuavassa kuumassa vedessä. Legendaarinen uimapaikka sijaitsee karujen laavakenttien keskellä. Kylpeminen laguunin turkoosinvärisessä ja mineraalipitoisessa vedessä on todellinen elämys. Uintiretken jälkeen jatkokuljetus Reykjavikiin ja majoittuminen hotelliin.

 • Torstai. Reykjavikin opastettu kiertoajelu

  Aamiainen hotellilla. Koko päivä aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle Reykjavikin kiertoajelulle, jolla nähdään maailman pohjoisimman pääkaupungin parhaat palat. Kiertoejelulla tutustutaan Reykjavikin menneisyyteen ja nykyaikaan asiantuntevan oppaan johdolla. Näet mm. futuristisen Hallgrímskirkjan ja Reykjavikin satama-alueen. Kiertoajelu antaa hyvän pohjan myöhempään kaupunkiin tutustumiseen. Kesto noin neljä tuntia. Kiertoajelu on myynnissä hintaan 60 €/hlö.

 • Perjantai. Kultainen kolmio

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle. Järjestämme keskiviikkoisin suositun suomeksi opastetun kokopäiväretken Gullfossin mahtavalle vesiputoukselle ja kuumien lähteiden alueelle, jossa nähdään Islannin aktiivisin geysir. Retkellä tutustutaan myös mannerlaattojen loittonemiskohdassa sijaitsevaan Thingvellirin kansallispuistoon. Kokopäiväretki on myynnissä hintaan 130 €/hlö. Yöpyminen hotellissa.

 • Lauantai. Reykjavik

  Aamiainen hotellissa. Koko päivä omaa aikaa Reykjavikissa. Voit halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Yöpyminen hotellissa.

 • Sunnuntai. Paluu Suomeen

  Aikainen kuljetus lentoasemalle. Icelandairin suora lento lähtee Keflavikin lentoasemalta klo 07.30. Saavumme Helsinkiin klo 13.55. Matka päättyy.

Hinnasto

Hinnasto 2021
5 pv / 4 yötä: ke-suStandard
Hinnat €/hlö2 hengen huone1 hengen huone
6.-10.10.20218451095
20.-24.10.20218451095

 

Hintaan sisältyy:

 • Icelandairin suorat reittilennot (Helsinki–Keflavik–Helsinki)
 • 1 laukku ruumaan (23 kg)
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Suomeksi opastettu retki Siniselle laguunille suoraan lentokentältä keskiviikkona sisältäen sisäänpääsyn, pyyhevuokran, yhden omavalintaisen juoman sekä kasvonaamion, kuljetus laguunilta hotellille (Huom! alle 14-vuotiaan sisäänpääsyyn ei sisälly juomaa)
 • Majoitus jaetussa 2 hengen standard huoneessa aamiaisineen
 • Paluukuljetus lentokentälle sunnuntaina
 • Suomenkielisen oppaan palvelut Reykjavikissa kuljetuksilla ja suomeksi opastetuilla retkillä

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi/tee ja croissant).

 

Lisävuode- ja lapsihinnat:

Deluxe-huoneeseen on mahdollista saada yksi lisävuode. Standard-huoneeseen ei saa lisävuodetta. Tiedustele lapsihintoja asiakaspalvelustamme.

 

Lisämaksusta:

Suomeksi opastettu Reykjavikin kiertoajelu torstaina 60 €/hlö.
Lapset 12-15 v. 30 €, alle 12 v. veloituksetta.

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio perjantaina 130 €/hlö.
Lapset 12-15 v. 65 €, alle 12 v. veloituksetta.

Tai voit halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Retkivalikoimastamme löytyy myös audio-opastettuja retkiä, joissa kuulokkeista kuulee suomenkielisen opastuksen. Bussin matkaemäntä/isäntä puhuu englantia. Esim. Jääluolaretki audio-opastuksella tai Islannin etelärannikko audio-opastuksella.

Lisätietoa

Lentoaikataulut:

Icelandair
Keskiviikkoisin Helsinki-Keflavik 15.10-15.45
Sunnuntaisin Keflavik-Helsinki 7.30-14.00

Tutustu tarkemmin hotelliin:

Centerhotel Laugavegur***+

Osoite: Laugavegi 95-99, 101 Reykjavík

Kesällä 2019 avautunut hotelli sijaitsee Reykjavikin pääostoskadulla Laugavegurilla, mistä on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustassa sijaitseville nähtävyyksille. Hotellissa on 102 modernia huonetta, avara aulatila, bistroravintola ja baari sekä grab ’n’ go -tyylinen kahvila.

Huoneissa on avarat ikkunat, suihku tai kylpyamme, wc, hiustenkuivaaja, televisio, puhelin, minibaari, maksuton WiFi-yhteys ja tallelokero. Osassa huoneista on parveke.

 

 

Reykjavik suomeksi opastettuna on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

 

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

Viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut 100 €/hlö
56 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
42 vrk – 29 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
28 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena.

Vinkkejä ja lisätietoa