Pääsiäismatka Islantiin

Lähde ainutlaatuiselle pääsiäismatkalle pohjoiseen minimetropoliin. Islannin boheemi pääkaupunki Reykjavik on täynnä nähtävää ja koettavaa. Matka aloitetaan rennosti suuntaamalla suoraan Siniselle laguunille uimaan, mistä onkin hyvä jatkaa salaperäiseen saareen tutustumista. Osallistu kansainvälisille retkille tai kierrä kaupunkia omatoimisesti. Voit itse valita mitä haluat tehdä!

Suomenkielinen matkaopas on apunasi kuljetuksilla.

Ajankohta: 4 päivää, 15.–18.4.2022

alk. 919 €/hlö

Varaa matka

Matkaohjelma

 • Perjantai. Lento Islantiin ja Sininen laguuni

  Matka lähtee käyntiin Helsingin lentoasemalta, mistä lennetään Islantiin Icelandairin suoralla lennolla. Keflavikin lentoasemalle saavutaan iltapäivästä. Lentokentältä matkaa jatketaan suoraan legendaariselle Siniselle laguunille, missä pääsee uimaan maankuoren alta pulppuavassa kuumassa vedessä. Tämä yksi Islannin tunnetuimmista uimapaikoista sijaitsee karujen laavakenttien keskellä. Kylpeminen laguunin turkoosinvärisessä ja mineraalipitoisessa vedessä on todellinen elämys. Uintiretken jälkeen jatkokuljetus Reykjavikiin ja majoittuminen hotelliin.

 • Lauantai ja sunnuntai. Reykjavik

  Aamiainen hotellilla. Viikonlopun voit viettää haluamallasi tavalla Reykjavikissa ja sen lähiympäristössä. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kansainvälisiä retkiä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Lähde vaikkapa tutustumaan Islannin tunnetuimpiin luontonähtävyyksiin Kultaisen kolmion retkellä, veneretkelle bongaamaan valaita tai vietä viikonloppu hevosen selässä varaamalla jokin monista ratsastusretkistä. Valinta on sinun!

  Tutustu koko retkivalikoimaan täällä!

 • Maanantai. Paluu Suomeen

  Aikainen kuljetus lentoasemalle. Icelandairin suora lento lähtee Keflavikin lentoasemalta klo 07.30. Saavumme Helsinkiin klo 14.00. Matka päättyy.

Hinnasto

Hinta 919 €/hlö kahden hengen huoneessa
Hinta 1 121 €/hlö yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy

 • Icelandairin suorat reittilennot, verot ja matkustajamaksut sekä 1 laukku ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavarat
 • Opas vastassa Keflavikin lentokentällä
 • Sininen laguuni perjantain lentokenttäkuljetuksen yhteydessä. Comfort – sisäänpääsyyn sisältyy sisäänpääsy, Silica-mutanaamio, pyyhevuokra ja omavalintainen juoma allasbaarissa. Lapsihinta (alle 14 v.) ei sisällä juomaa
 • Paluu lentokenttäkuljetus (opas mukana lentokenttäkuljetuksella)
 • Majoitus varauserittelyssä mainitussa huonetyypissä aamiaisineen

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi ja croissant).

Lisämaksusta

Voit halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Lisätiedot

Lentoaikataulu

FI343 15.4.2022 Helsinki–Keflavik 15.10-15.45
FI342 18.4.2022 Keflavik–Helsinki 07.30-14.00

Hotelli

Centerhotel Laugavegur ***+
Osoite: Laugavegi 95-99, 101 Reykjavík

Kesällä 2019 avautunut hotelli sijaitsee Reykjavikin pääostoskadulla Laugavegurilla, mistä on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustassa sijaitseville nähtävyyksille. Hotellissa on 102 modernia huonetta, avara aulatila, bistroravintola ja baari sekä grab ’n’ go -tyylinen kahvila.
Huoneissa on avarat ikkunat, suihku tai kylpyamme, wc, hiustenkuivaaja, televisio, puhelin, minibaari, maksuton WiFi-yhteys ja tallelokero. Osassa huoneista on parveke.

Pääsiäismatka Islantiin on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

Viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut 100 €/hlö
56 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
42 vrk – 29 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
28 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 57 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena.

Vinkkejä ja lisätietoa