Pääsiäismatka Islantiin

Lähde ainutlaatuiselle pääsiäismatkalle pohjoiseen minimetropoliin. Islannin boheemi pääkaupunki Reykjavik on täynnä nähtävää ja koettavaa. Matka aloitetaan rennosti suuntaamalla suoraan Siniselle laguunille uimaan, mistä onkin hyvä jatkaa salaperäiseen saareen tutustumista. Osallistu kansainvälisille retkille tai kierrä kaupunkia omatoimisesti. Voit itse valita mitä haluat tehdä!

Suomenkielinen matkaopas on apunasi kuljetuksilla.

Ajankohta: 4 päivää, 7.–10.4.2023

alk. 899 €/hlö

Varaa matka

Matkaohjelma

 • Perjantai. Lento Islantiin ja Sininen laguuni

  Matka lähtee käyntiin Helsingin lentoasemalta, mistä lennetään Islantiin Finnairin suoralla lennolla. Keflavikin lentoasemalle, missä suomenkielinen opas on vastassa, saavutaan jo aamusta. Lentokentältä matkaa jatketaan suoraan legendaariselle Siniselle laguunille, missä pääsee uimaan maankuoren alta pulppuavassa kuumassa vedessä. Tämä yksi Islannin tunnetuimmista uimapaikoista sijaitsee karujen laavakenttien keskellä. Kylpeminen laguunin turkoosinvärisessä ja mineraalipitoisessa vedessä on todellinen elämys. Uintiretken jälkeen jatkokuljetus Reykjavikiin ja majoittuminen hotelliin. Loppupäivästä on hyvin aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

 • Lauantai. Kultainen kolmio

  Aamiainen hotellissa. Voit halutessasi osallistua lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle tai viettää päivän haluamallasi tavalla.

  Järjestämme lauantaina suositun Kultaisen kolmion kokopäiväretken (hinta 150 €/hlö) Reykjavikin ympäristön tärkeimmille luonnonnähtävyyksille. Lähde katsomaan Gullfossin vesiputousta, vettä korkealle ilmaan suihkuttavaa geysiriä sekä kuumien lähteiden aluetta! Retkellä tutustutaan myös Thingvellirin kansallispuistoon.

 • Sunnuntai. Reykjavik

  Aamiainen hotellilla. Sunnuntain voit viettää haluamallasi tavalla Reykjavikissa ja sen lähiympäristössä. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kansainvälisiä retkiä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Lähde vaikkapa veneretkelle bongaamaan valaita tai varaa jokin monista ratsastusretkistä. Valinta on sinun!

  Tutustu koko retkivalikoimaan täällä!

 • Maanantai. Paluu Suomeen

  Kuljetus lentoasemalle. Finnairin suora lento lähtee Keflavikin lentoasemalta klo 09:25. Saavumme Helsinkiin klo 15:50. Matka päättyy.

Hinnasto

Hinta 899 €/hlö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen lisämaksu 168 €.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat reittilennot, verot ja matkustajamaksut sekä 1 laukku ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavarat
 • Opas vastassa Keflavikin lentokentällä
 • Sininen laguuni perjantain lentokenttäkuljetuksen yhteydessä. Comfort-sisäänpääsyyn sisältyy sisäänpääsy laguunille, Silica-mutanaamio, pyyhevuokra ja omavalintainen juoma allasbaarissa. Lapsihinta (alle 14 v.) ei sisällä juomaa
 • Paluu lentokenttäkuljetus (opas mukana lentokenttäkuljetuksella)
 • Majoitus varauserittelyssä mainitussa huonetyypissä aamiaisineen

HUOM! Lähtöaamuna ennen varsinaista aamiaisaikaa hotellissa tarjoillaan kevyt varhaisaamiainen (yleensä kahvi ja croissant).

Lisämaksusta

Suomeksi opastettu Kultainen kolmio (lauantaina 8.4.)
Hinta: aikuiset: 150 €, lapset (12-15 v.): 75 €, alle 12 v. veloituksetta.

Lisämaksulliset suomeksi opastetut retket on varattava viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua.

Voit myös halutessasi osallistua jollekin monista kansainvälisistä retkistä tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Lisätiedot

Lentoaikataulu

AY0991 7.4.2023 Helsinki – Keflavik 07:45–08:35
AY0992 10.4.2023 Keflavik – Helsinki 09:25–15:50

Hotelli

Centerhotel Arnarhvoll ***½

https://sagamatkat.fi/islanti/hotellilomat/centerhotel-arnarhvoll/
https://www.centerhotels.com/en/hotel-arnarhvoll-reykjavik/

Osoite: Ingolfsstraeti 1, 101 Reykjavík

Modernia skandinaavista tyyliä edustava hotelli sijaitsee keskustassa lähellä satamaa ja musiikkitalo Harpaa. Pääostoskadulle on matkaa noin 300 m. Hotelli on avattu vuonna 2007, hissit, 104 huonetta, 8 kerrosta. Spa-osastolla rentoudut islantilaisessa höyrysaunassa, suomalaisessa saunassa ja hot pot -kuumavesialtaassa. Sisäänpääsy spa-osastolle maksetaan paikan päällä. Hinta on n. 22 €/hlö* kattaen pääsyn koko matkan ajalle. Hotellin ylimmässä kerroksessa, josta avautuu upeat näkymät merelle ja vuorille, on aamiaishuone & Sky Bar.

*Huomioithan, että hinta voi muuttua.

Pääsiäismatka Islantiin on matkapaketti

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Travel Specialist Group Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Travel Specialist Group Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.sagamatkat.fi/matkaehdot/.

Peruutustapauksissa Saga Matkat noudattaa Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen erityisehtoja, jotka ovat nähtävillä internetsivuillamme tai saatavissa toimistostamme. Peruutusajankohta on hetki, jona Saga Matkat on saanut ilmoituksen peruutuksesta. Varaamastanne matkapaketista on annettu vakuus Suomessa kuluttaja- ja kilpailuvirastolle.

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

 • Viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua: Saga Matkojen toimistokulut
 • 65 vrk – 43 vrk ennen matkan alkua: 20 % matkan hinnasta
 • 42 vrk – 32 vrk ennen matkan alkua: 35 % matkan hinnasta
 • 31 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua: 65 % matkan hinnasta
 • Alle 15 vrk ennen matkan alkua: 95 % matkan hinnasta

Matkapakettiin on mahdollista tehdä muutoksia viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen lisäksi toimistokulut. Myöhempiä muutoksia pidetään matkan peruutuksena ja uuden tilaamisena. Peruutukset ja muutokset tulee ilmoittaa Saga Matkojen toimiston aukiollessa arkisin 9:00–16:30.

Opastettujen matkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Osallistujien vähimmäismäärä on kymmenen henkilöä. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 31 pv ennen matkan alkua.

Saga Matkojen toimistokulut ovat enintään 999 euroa maksavilla matkoilla 100 euroa/hlö.
Vähintään 1000 euroa maksavilla matkoilla toimistokulut ovat 10 % matkan hinnasta, kuitenkin enintään 200 euroa/hlö.

Vinkkejä ja lisätietoa