Into the Blue -snorklausretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: noin 5,5 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 8.30 ja 12.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: 2/5, helppo
Ikärajoitus: 12 vuotta
Retkikoodi: AA-ITB-RVK

Snorklaus Silfran hautavajoamassa on aito seikkailu. Silfran syvä repeämärailo on yksi Islannin varjelluimmista salaisuuksista. Silfra sijaitsee Þingvellirin kansallispuiston sydämessä, maailman ensimmäisen parlamentin perustamispaikalla. Silfraa pidetään yhtenä maailman parhaimmista sukellus- ja snorklauskohteista. Uskomattoman kirkas vesi ja jopa 100 metrin näkyvyys veden alla tekee tästä kohteesta ainutlaatuisen. Kirkkaassa vedessä näet huimia kivimuodostelmia ja kauniita kasveja. Jos olet onnekas, saatat havaita myös kaloja. Vesi railossa on noin 2–3 asteista lähdevettä, mutta laadukkaat kuivapukumme takaavat, että tulet nauttimaan kokemuksesta!

Hinta

Hinnasto ajalle 15.9.2019–14.9.2020.

  • Aikuiset alk. 152 €/hlö
  • Lapset (12-18 vuotta) alk. 152 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus. Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä 8.30-9.00/12.00-12.30
  • Snorklausvälineet ja kuivapuku
  • Sertifioitu sukellusopas
  • Opastus englanniksi
  • Sisäänpääsymaksu Silfran hautavajoamaan
  • Kaakaota ja keksejä

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

HUOMAA! Snorklauslasien alle ei mahdu silmälaseja. Käytäthän siis piilolinssejä tai otat omat vahvuuksilla varustetut snorklauslasit mukaasi. Käytämme snorklatessa kylmän veden takia kuivapukuja, mutta emme voi 100 % varmuudella taata, että kuivapukusi pitää sinut täysin kuivana. Tuo siis mukanasi erittäin lämpimät vaihtovaatteet alusvaatteita myöten (myös pyyhe, käsineet ja lämpimät ulkovaatteet luolaa varten), ja ota meihin yhteyttä jos olet erityisen pieni tai suuri (näin voimme taata sinulle oikean kokoisen kuivapuvun).

Vastuuvapautuslauseke: Kaikki seikkailuretkillemme osallistujat ovat mukana omalla vastuullaan. Emme ota mitään vastuuta onnettomuuksista, jotka johtuvat asiakkaiden omasta toiminnasta tai käyttäytymisestä. Retkelle osallistujien tulee allekirjoittaa vastuuvapautuslomake ennen retkelle osallistumista ymmärtääkseen ulkoilma-aktiviteetteihin liittyvät riskit.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Videot

Vinkkejä ja lisätietoa