Into the Blue -snorklausretki

Snorklausta maailmankuulussa Silfran railossa, Thingvellirin kansallispuistossa. Tarjolla päivittäin Reykjavikista ja Thingvellirin kansallispuistosta

 

Snorklaus Silfran hautavajoamassa on aito seikkailu. Silfran syvä repeämärailo on yksi Islannin varjelluimmista salaisuuksista. Silfra sijaitsee Þingvellirin kansallispuiston sydämessä, maailman ensimmäisen parlamentin perustamispaikalla. Silfraa pidetään yhtenä maailman parhaimmista sukellus- ja snorklauskohteista. Uskomattoman kirkas vesi ja jopa 100 metrin näkyvyys veden alla tekee tästä kohteesta ainutlaatuisen. Kirkkaassa vedessä näet huimia kivimuodostelmia ja kauniita kasveja. Jos olet onnekas, saatat havaita myös kaloja. Vesi railossa on noin 2–3 asteista lähdevettä, mutta laadukkaat kuivapukumme takaavat, että tulet nauttimaan kokemuksesta!


Lisätietoa retkistä.

Hinta:
alk. 167 € 15.9.2017–14.9.2018
Varaa tästäKuvagalleria

Suositut retket92 €

Valasretki

Valasretki Islannissa on unohtumaton kokemus! Lähde bongaamaan maailman suurimpia nisäkkäitä Atlantin avoimelle valtamerelle.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

64 €

Gullfoss ja geysirit - Kultainen kolmio

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa.


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

103 €

Päiväretki Game of Thronesin maisemiin

Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuihin maisemiin! Retkellä tutustutaan mm. sarjan neljännen kauden kuvauspaikkoihin. 


8 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

88 €

Etelärannikon seikkailu

Etelärannikon seikkailulla pääset kokemaan kaunista Etelä-Islantia parhaimmillaan: upeita vesiputouksia, laavahiekkaisia rantoja, kaunista maaseutua, jäätiköitä ja herttaisia pikkukyliä. 


10 tuntia. kokopäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 118 €

Sininen laguuni

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, lähellä Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä on elämys.


3–6 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »

alk. 114 €

Lava Tour

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.


3 tuntia. puolipäiväretki. Ympäri vuoden.
Lue lisää »
Katso kaikki retket tästä »

Varaa Islannin matkat online!