Lava Tour -ratsastusretki

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 4 tuntia, ratsastusta 1,5-2 tuntia (tauko välissä)
Lähtöaika: päivittäin klo 10 ja 14
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: aloittelijoille, aikaisempaa ratsastuskokemusta ei tarvita
Ikärajoitus: 8 vuotta
Retkikoodi: IS-D02

Retkellä ratsastetaan Helgafellin tulivuorta ympäröiviä laavakenttiä pitkin Kaldarselin vanhalle lammasaitaukselle tai Hvaleyrarvatn–järvelle sekä hämmästellään erikoisia laavamuodostelmia ja nautitaan horisontissa siintävistä vuorista.

Hinta

Hinnasto ajalle 1.10.2021–30.9.2022.

  • Aikuiset alk. 129 €/hlö
  • Lapset (8-15 vuotta) -25%

Hintaan sisältyy

  • Meno- ja paluukuljetus Reykjavikista. Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä 60 minuuttia ennen retken alkua
  • Ratsastuskypärä, kumisaappaat, sadevaatteet tai lämmin haalari
  • Englanninkielinen ratsastusopas

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle.

Muuta tietoa

Retki on mahdollista ostaa ilman kuljetuksia. Mikäli saavut paikalle omalla autolla, olethan tallilla viimeistään 30 minuuttia ennen retken alkua.

Ishestarin tallilla on mahdollista lounastaa. VARATTAVA ETUKÄTEEN.
HINTA 2000 ISK/hlö = noin 15 €.

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa