MESSUTARJOUS: Suomeksi opastetut matkat alehintaan

Reykjavikin opastetut matkat alehintaan

Saga Matkat järjestää jälleen viime vuosien hittikohteeseen Islantiin opastettuja matkoja tulevana kesänä. Reykjavikin opastettujen matkojemme hintaan sisältyy muun muassa suorat lennot Helsingistä, lentokenttäkuljetus Islannissa ja majoitus Centerhotel Arnarhvoll -hotellissa. Tänä vuonna Sinisen laguunin sijaan tutustutaan myös uuteen trendikkääseen kylpylään, Sky Lagooniin. Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas on opastetuilla matkoilla koko ajan apunasi.

Saat messualennuksen näistä suomeksi opastetuista Reykjavikin matkoista:

Klassinen Reykjavik

8.–12.5.2023 960 €/hlö NYT 890 €/hlö

Tutustu matkaan »

Reykjavik ja Sky Lagoon

4.–8.10.2023 1 020 €/hlö NYT 970 €/hlö

Tutustu matkaan »

Psst. Saat opastettujen matkojemme yhteydessä ostetuista suomeksi opastetuista retkistä messualennusta 15 %! Lue lisää tarjouksesta.

Messualennusta myös uutuusmatkasta

Tänä vuonna matkatarjonnastamme löytyy myös jännittävä uutuusmatka Islannin ympäri. Matka on täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa. Tälläkin matkalla apunasi on Saga Matkojen suomenkielinen matkaopas.

Islannin kiertomatka

9.-17.7.2023 3 490 €/hlö NYT 3 390 €/hlö

Tutustu matkaan »

Huom! Alennus on huomioitu nettivaraamon hinnoissa automaattisesti.

Tarjous koskee 18.1.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Matkoilla on rajoitetusti paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.1.2023 asti