Below the Mountains -ratsastusretki

Opastettu englanniksi
Kesto: 8,5-9 tuntia, ratsastusta 5-6 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 8.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: kaiken tasoisille, edellyttää hyvää peruskuntoa
Ikärajoitus: 8 vuotta
Retkikoodi: EL-5B

Suuntaa eteläiseen Islantiin, henkeäsalpaavan kauniille alueelle, joka jää sitä ympäröivien vuorien ja meren väliin. Retki aloitetaan ratsastamalla osittain soiden peittämillä niityillä, joilla monet linnut pesivät. Tämän jälkeen ratsastetaan pitkin Ölfusá-joen vartta sen suistossa olevalle saarelle. Sieltä käännytään kohti vuoria ja ratsastetaan Reykjafjallin vuoren viertä, missä sekä lampaat että hevoset kesäisin laiduntavat. Vuoren juurelta avautuu hieno näköala yli jokisuiston ja Ölfusin alueen.

Hinta

Hinnasto kaudelle 2022.

  • Aikuiset 175 €/hlö
  • Lapset (8-14 vuotta) -20%

Hintaan sisältyy

  • Meno-paluukuljetukset Reykjavikin hotelleista tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä Eldhestarin tilalle. Nouto klo 8.00-8.30
  • 5-6 tuntia ratsastusta (noin 20 km)
  • Lounaspakkaus (voileipä, keksejä ja vesipullo)
  • Kahvitarjoilu
  • Englanninkielinen ratsastusopas
  • Ratsastuskypärä ja sadevarusteet. Talvella lisäksi talvihaalarit, käsineet ja kumisaappaat

 

Varaa mukaan ainakin villasukat, käsineet ja tarvittaessa pipo kypärän alle.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Ratsastusvälineiden desinfiointi:

Ratsastusvaatteet (ratsastussaappaat, -housut ja -takit, jne.) tulee pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä. Ratsastusvaatteet, joita ei voi pestä vähintään 40 asteessassa tai kuivapestä, tulee desinfioida vähintään 5 vrk ennen saapumista Islantiin. Desinfiointi sujuu kätevimmin eläinlääkärin toimesta. Islannin eläinlääkäriviranomaiset suosittelevat desinfiointiin Virkon S –desinfiointiainetta. Tulli ei vaadi virallista kirjallista todistusta desinfioinnista, mutta maahan saapumisen helpottamiseksi on suositeltavaa olla mukana dokumentti, johon on lueteltu mitä ratsastusvälineitä/vaatteita matkatavaroissa on mukana ja milloin asianmukainen desinfiointi/pesu on tehty.

HUOM! Satuloita, suitsia, käytettyjä ratsastuskäsineitä materiaalista riippumatta tai muita käytettyjä nahkavälineitä ei saa tuoda Islantiin lainkaan. Jos mukaan tuo uudet ratsastuskäsineet, tulee hintalaput olla paikoillaan sekä kuitti ostosta.

Desinfiointi vaaditaan, koska Islannissa ei ole olemassa tarttuvia eläinsairauksia (esim. vesikauhua tai suu- ja sorkkatautia), ja siksi on tärkeää suojella maan eläimiä. Näin autamme osaltamme suojelemaan Islannin haurasta luontoa! Lisätietoa: www.cvo.is ja www.mast.is.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa