Kultainen kolmio express

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 6 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 10.30 ja 12.30
Lähtöjä: ympäri vuoden
Retkikoodi: RE24

Kultaisen Kolmion kiertoretkellä pääset ihastelemaan Islannin kuuluisimpia luonnonihmeitä: Geysirin kuumien lähteiden aluetta, Gullfossin mahtavaa vesiputousta ja Thingvellirin luonnonpuistoa. Retki on lyhennetty versio Gullfoss ja geysirit – Kultainen kolmio retkestä.

Retkellä pysähdytään geotermisellä kuumien lähteiden alueella, jossa toimii myös Islannin aktiivisin geysir, Strokkur. Upeasta luonnonilmiöstä ehtii reissun aikana nauttia useammankin kerran – Strokkur suihkuttaa kuumaa vettä ilmaan 5-10 minuutin välein. Kiehtovalla geotermisellä alueella voi ihmetellä myös kuplivia muta-altaita ja höyryäviä maanalaisia lähteitä. Matka jatkuu Gullfossin ”kultaiselle putoukselle”, joka on kaikessa mahtavuudessaan pakko nähdä. Jylhä putous on yksi Islannin kauneimmista.

Päivä on mukava lopettaa Thingvellirin luonnonpuistoon, jossa maailman vanhin parlamentti kokoontui jo 900-luvulla. Thingvellirin luonnonpuisto on yksi Islannin kiinnostavimmista kohteista: se sijaitsee Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaattojen erkanemiskohdassa. Alueella on upea hautavajoama, joka on muodostunut kahden mannerlaatan ajautuessa hitaasti erilleen toisistaan. Retki ei sisällä lounasta, mutta sen aikana pidetään lounastauko.

Huomaathan, että retki on lyhennetty versio Kultaisen kolmion retkestä, ja kohteissa vietetään vähemmän aikaa kuin kokopäiväretkellä.

Hinta

Hinnasto ajalle 27.9.2019–31.12.2020.

  • Aikuiset 59 €/hlö
  • Aikuiset (ilman kuljetusta) 47 €/hlö
  • Lapset (12-15 vuotta) 30 €/hlö
  • Lapset (ilman kuljetusta) 24 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä 30 minuuttia ennen lähtöä
  • Bussikuljetus
  • Opastus englanniksi

 

Huom! Retken voi ostaa myös ilman hotellikuljetusta, jolloin retki alkaa BSI-terminaalilta (Vatnsmyrarvegur 10, 101 Reykjavik) ja päättyy sinne.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa