Gullfoss, Geysir ja Langjökullin jäätikkö moottorikelkkaillen

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: 10 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 9.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Ikärajoitus: 6 vuotta
Retkikoodi: SRE44

Tällä retkellä tutustut Islannin kuuluisimpiin ja jännittävimpiin luonnonihmeisiin: Geysirin kuumien lähteiden alueeseen, Gullfossin mahtavaan vesiputoukseen ja Langjökullin upeaan jäätiköön. Tämän lisäksi pääset kokeilemaan huimaa moottorikelkkailua Langjökullin jäätikön loputtomilla lumikentillä.

Retkellä pysähdytään geotermisellä kuumien lähteiden alueella, jossa toimii myös Islannin aktiivisin geysir, Strokkur. Upeasta luonnonilmiöstä ehtii reissun aikana nauttia useammankin kerran – Strokkur suihkuttaa kuumaa vettä ilmaan 5-10 minuutin välein. Kiehtovalla geotermisellä alueella voi ihmetellä myös kuplivia muta-altaita ja höyryäviä maanalaisia lähteitä.

Matka jatkuu Gullfossin ”kultaiselle putoukselle”, joka on kaikessa mahtavuudessaan pakko nähdä. Jylhä putous on yksi Islannin kauneimmista.Tämän jälkeen matkaamme yhä syvemmälle Islannin upeaan luontoon. Tunnin pituinen moottorikelkkaretki Langjökullilla, Islannin suurimmalla jäätiköllä, on kokemus joka pysyy muistoissa pidempäänkin! Hurista läpi loputtomien lumikenttien ja nauti vauhdin huumasta!

Huomaa! Moottorikelkkailulla on säävaraus. Kelkan kuljettajalla täytyy olla voimassaoleva ajokortti. Retki ei sisällä lounasta.

Hinta

Hinnasto ajalle 27.9.2019–31.12.2020.

  • Aikuiset 249 €/hlö
  • Aikuiset (ilman kuljetusta) 237 €/hlö
  • Lapset (12-15 vuotta) 125 €/hlö
  • Lapset (ilman kuljetusta) 119 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Nouto hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä 30 minuuttia ennen lähtöä
  • Bussikuljetus
  • 1 tunti moottorikelkkailua (2 henkilöä jakaa yhden kelkan)
  • Opastus englanniksi

 

Huom! Retken voi ostaa myös ilman hotellikuljetusta, jolloin retki alkaa BSI-terminaalilta (Vatnsmyrarvegur 10, 101 Reykjavik) ja päättyy sinne.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Vinkkejä ja lisätietoa