Deep into the Blue -sukellusretki

Retkikuvas

Opastettu englanniksi
Kesto: 5-7 tuntia
Lähtöaika: päivittäin klo 9.30
Lähtöjä: ympäri vuoden (säävaraus!)
Vaikeusaste: 4/4, haastava
Ikärajoitus: 18 vuotta
Osallistujien minimimäärä: 2 henkilöä
Retkikoodi: AA-DITB

Pääset sukeltamaan maailmankuuluun Silfran railoon. Railo on muodostunut mannerlaattojen hitaasti erkaantuessa toisistaan. Silfra sijaitsee Thingvellirin kansallispuistossa, joka on Islannin ainoa UNESCON maailman perintökohde. Vesi railossa on kristallin kirkasta, laavakentän läpi suodattunutta jäätikön sulamisvettä. Aivan omaa luokkaansa oleva näkyvyys lähdevedessä tekeekin tästä sukellusretkestä ikimuistoisen. Silfra on epäilemättä yksi maailman hienoimmista sukelluskohteista!

Tämä retki EI sovellu aloittelijoille!

Hinta

Hinnasto ajalle 15.9.2019–14.9.2020.

  • Aikuiset alk. 263 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus. Nouto Reykjavikissa hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä alkaen 90 min ennen retken alkua
  • Kaksi sukellusta Silfrassa PADI Guide/Instructorin valvonnassa
  • Kaikki tarvittavat sukellusvälineet
  • Kaakaota sekä keksejä sukelluksen jälkeen

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

HUOMAA! Jokaisella sukellukselle osallistujalla tulee olla PADI open water tai vastaava kurssi suoritettuna ja todistus siitä mukana. Käytämme sukelluksilla kylmän veden takia kuivapukuja emmekä voi 100 % varmuudella taata, että kuivapukusi pitää sinut täysin kuivana. Tuo siis mukanasi erittäin lämpimät vaihtovaatteet alusvaatteita myöten, ja ota meihin yhteyttä jos olet erityisen pieni tai suuri (näin voimme taata sinulle oikean kokoisen kuivapuvun). Myös eväiden mukaan ottaminen on suositeltavaa!

Retken varattuasi lähetämme sinulle henkilötietokaavakkeen, joka tulee palauttaa sähköpostilla ennen sukellusretkeä.

Vastuuvapautuslauseke: Kaikki seikkailuretkillemme osallistujat ovat mukana omalla vastuullaan. Emme ota mitään vastuuta onnettomuuksista, jotka johtuvat asiakkaiden omasta toiminnasta tai käyttäytymisestä. Retkelle osallistujien tulee allekirjoittaa vastuuvapautuslomake ennen retkelle osallistumista ymmärtääkseen ulkoilma-aktiviteetteihin liittyvät riskit. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelman sisältöä tai perua retken, jos koemme sääolosuhteiden tai muiden tekijöiden vaarantavan asiakkaidemme turvallisuuden!

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Videot

Vinkkejä ja lisätietoa