Blue Ice -jäätikkövaellus

Retkikuvaus

Opastettu englanniksi
Kesto: noin 11 tuntia kuljetuksineen
Lähtöaika: päivittäin klo 9.00
Lähtöjä: ympäri vuoden
Vaikeusaste: 2/4, keskitasoa
Ikärajoitus: 14 vuotta
Osallistujien minimimäärä: 2 henkilöä
Retkikoodi: AA-BI-RVK

Lähde tutustumaan Sólheimajökull-jäätikköön Etelä-Islannissa. Sólheimajökull on hitaasti eteenpäin valuva, rikkonainen, äärimmäisen kaunis ja mielenkiintoinen jäätikkö. Kokeneen oppaamme johdolla pääset tutkimaan jäätikön tarjoamia ihmeitä. Vietämme jäätiköllä noin 3 tuntia, ihastellen jäätikkörailoja ja -muodostelmia. Matkan varrella etsimme sopivan jääseinämän, jossa on mahdollisuus kokeilla jääkiipeilyä oppaamme ohjeistuksella. Lainaamme sinulle kaikki tarvittavat välineet: valjaat, jäähakut, jääraudat ja turvaköyden. Matkalla takaisin Reykjavikiin pysähdymme ihastelemaan Seljalandsfossin ja Skógafossin kauniita vesiputouksia.

Hinta

Hinnasto ajalle 15.9.2019–14.9.2020.

 • Aikuiset alk. 185 €/hlö
 • Lapset (14-18 vuotta) alk. 185 €/hlö
 • Jääkiipeilykengät 10 €/pari
 • Vedenkestävä takki 10 €
 • Vedenkestävät housut 10 €

Hintaan sisältyy

 • Kuljetukset Reykjavikista. Nouto Reykjavikissa hotellilta tai keskustan alueella lähimmältä bussipysäkiltä 9.00-9.30
 • Englanninkielisen oppaan palvelut
 • Jäätikkövaellus
 • Mahdollisuus kokeilla jääkiipeilyä
 • Tarvittavat turvavarusteet
 • Pysähdys Skogafossin ja Seljalandsfossin vesiputouksilla

 

Huom! Hinta ei sisällä ruokailuja. Suositellaan ottamaan omat eväät mukaan.

Muuta tietoa

HUOM! Retkivaraus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen matkalle lähtöä.

Jos tulet jäätikölle omalla kyydillä, voit tavata oppaan Sólheimajökull-jäätikön parkkipaikalla klo 9 tai 13. Tullessasi Reykjavikin suunnasta valtatietä numero 1, ohitat ison Skógafossin vesiputouksen (vasemmalla). Jatka matkaa noin 5 minuuttia kohti itää. Ylitettyäsi sillan, käänny vasemmalle risteyksestä, jossa on Glacier Walks- kyltti. Soratie parkkipaikalle on noin neljä kilometriä pitkä. Tie päättyy parkkipaikkaan.

HUOMAA! Tuo mukanasi lämmin ja vedenpitävä ulkovaatetus, pipo, käsineet ja vaelluskengät. Ota mukaan omat eväät. Jäätiköllä on kesälläkin viileää! Aiempi kokemus jäätikkövaeltamisesta tai -kiipeilystä ei ole tarpeen!

Vastuuvapautuslauseke: Kaikki seikkailuretkillemme osallistujat ovat mukana omalla vastuullaan. Emme ota mitään vastuuta onnettomuuksista, jotka johtuvat asiakkaiden omasta toiminnasta tai käyttäytymisestä. Retkelle osallistujien tulee allekirjoittaa vastuuvapautuslomake ennen retkelle osallistumista ymmärtääkseen ulkoilma-aktiviteetteihin liittyvät riskit. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelman sisältöä tai perua retken, jos koemme sääolosuhteiden tai muiden tekijöiden vaarantavan asiakkaidemme turvallisuuden!

Retkivaraukset matkapaketin varauksen yhteydessä 0 €
Retkivaraukset ilman matkavarausta 15 €

Videot

Vinkkejä ja lisätietoa