Ryhmämatkat

Ryhmämatkalla koetaan ainutlaatuisia elämyksiä, jotka eivät ole mahdollisia omatoimimatkalla. Riippumattomana yrityksenä pystymme tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja matkan suunnittelussa. Olemme valikoineet yhteistyökumppanimme huolella, joten käytössäsi ovat parhaat palveluntarjoajat maalla, merellä ja ilmassa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että matka on suunniteltu tilaustyönä juuri sinun tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

 

Ammattitaitoiset matkansuunnittelijamme huolehtivat kaikista matkaan liittyvistä järjestelyistä. Halutessasi asioit aina saman henkilön kanssa, joka tietää ja tuntee juuri sinut ja ryhmäsi tarpeet. Matkan onnistumisen kannalta on tärkeää tietää pienimmätkin toiveesi ja odotuksesi. Räätälöimme antamasi budjetin mukaisesti ryhmällesi sopivan matkaohjelmakokonaisuuden.

 

 

Miksi opastetulle ryhmämatkalle?

 

  • - Ryhmässä on turvallista matkustaa
  • - Hyvä ryhmähenki mukavassa porukassa
  • - Valmiiksi mietityt ohjelmat
  • - Suomenkielinen opastus säästää aikaa kohteessa. Oppaalta saa myös tietoja ja vinkkejä siitä, mitä kohteessa kannattaa tehdä omalla ajalla, jos sitä jää.
  • - Hyvä opastus. Useimmiten paikalliset suomenkieliset oppaat, jotka ovat asuneet pitkään paikan päällä ja tuntevat paikalliset olot ja pystyvät kertomaan maan ajankohtaisista asioista
  • - Uutta mielenkiintoista tietoa ja uusien asioiden oppimista
  • - Mahdollisuus järjestää matkan aikana mukavaa erikoisohjelmaa
  • - Ryhmälle matka on kohtuuhintainen

ryhmamyynti@sagamatkat.fi 020 155 6650

Matkaehdotelmia


Ryhmätarjouspyyntö

Päivät

* *

Matkaohjelma:

Kohde:*

Hotelli:

Hotelli- / hyttiluokitustoive *

Lentokenttäkuljetukset:Suomenkielinen opaspalvelu:Ruokailut:Lisäpalvelut:*Pakolliset kentät

Ryhmän tiedot

Yhdistys/yritys:
Ryhmän nimi:
Hlö määrä: *

Yhteystiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Lisätiedot:

(matkaohjelma toiveet, retket, kokoustilat, ym.)
Toivon yhteydenottoa:


Uutiskirje
Kannuste- ja kokousmatkat

Vieraassa ympäristössä tutut asiat nähdään uudessa valossa. Kiireisessä työympäristössä työskentelevälle jo lyhyt lentomatka voi olla tarpeellinen hengähdyshetki, jonka aikana voi rauhassa koota ajatuksia. Me huolehdimme kokouksillesi parhaat puitteet, paikat ja palvelut, jotta voit keskittyä olennaiseen – onnistuneeseen kokoukseen. Matkaohjelman suunnittelun lisäksi avustamme tarvittaessa koko kannusteohjelman suunnittelussa. Myös harrasteteemasta teemme ryhmällesi hienon elämyspäivän. Teemaesimerkkejä: carting, keilaus, paintball, kokkikoulu, viini ja gourmet. Yhdistä kokous- ja teemamatka!Kannuste- ja kokousmatkat

Olipa lempimusiikkiasi ooppera, jazz tai rock, järjestämme matkan toivekonserttiisi. Kokoa oma porukkasi (min. 10 hlö), ja anna osaavien ryhmämatkasuunnittelijoidemme hoitaa kaikki käytännön järjestelyt. Matkan teemana voi olla esim. taide-elämyksiä Louvressa, nykytaidetta galleriakierroksella tai vaikkapa elämyksellinen gourmet-illallinen upeassa ravintolassa. Mikäli ryhmä haluaa itsekin osallistua ja tehdä käsillään, suosittelemme maalaus- tai keramiikkakurssia. Lisäksi vierailut viinitiloilla tai gourmet-kokkien opissa tarjoavat hauskoja yhdessäolon hetkiä ja tiivistävät ryhmän yhteenkuuluvuuden tunnetta.