Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Scandinavia Hotel ★★★


Hotel Scandinaviasta on vain viiden minuutin kävelymatka Piazza San Marcolle, Palazzo Ducalelle ja Basilica di San Marcoon. Lähellä myös venetsialainen palatsi 1500-luvulta, 500 metrin päässä kuuluisasta Rialton sillasta ja Piazza San Marcosta. 


Valitse »
 

Canaletto Hotel ★★★


Hotelli sijaitsee Venetsian sydämessä, Piazza San Marcon ja Ponte di Rialton välissä. Canaletto hotelli on saanut nimensä kuuluisan venetsialaisen taiteilijan Canaletton mukaan.


Valitse »
 

Antiche Figure ★★★


Hotelli Antiche Figure sijaitsee vain muutaman askeleen dei Friarin basilikasta, näköalalla Grand Canaaliin.


Valitse »
 

Canal Grande ★★★★


Boutique -hotelli Hotel Canal Grande sijaitsee keskustassa Ca´Polacolla lähellä Grand Canalea. Romanttinen viihtyistä hotelli.


Valitse »
 

Saturnia ★★★★


 

Hotelli Saturnia sijaitsee historiallisessa palatsirakennuksessa Venetsian sydämessä, Via XXII Marzolla, aivan Pyhän Markuksen torin laidalla. 

 


Valitse »


Esittely

Venetsia on erittäin suosittu matkailukohde, jossa rauhallinen elämänmeno yhdistyy upeisiin palatseihin ja menneen ajan loistoon. Italian kulttuurikeskuksiin kuuluvalla kaupungilla on upea menneisyys – kaupungista löytyykin siis runsaasti klassisia taideaarteita. Tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tori ja kirkko, Dogen palatsi ja Huokausten silta, Taideakatemian galleria ja Correrin museo.

 

Venetsian sijainti on ainutlaatuinen, sillä se on rakennettu yli sadalle hyvin lähekkäin olevalle saarelle. Rakennukset seisovat puupylväillä pohjamudassa ja vajoavat kahden millimetrin vuosivauhtia. Pyhän Markuksen tori peittyy veden alle entistä useammin. Saaria erottaa 150 kanaalia ja yhdistää 400 siltaa. Tunnetuin niistä on Rialto, joka vie Canal Granden yli. Mutkittelevassa, kaupungin kahtia jakavassa kanaalissa gondolit, vesibussit ja veneet lipuvat verkkaiseen tahtiinsa.

 

Lue lisää Venetsian matkailutoimiston sivuilta.


Venetsia Top 5


1.    Aloita kaupunkiin tutustuminen Piazza San Marcon aukiolta
2.    Tutustu Venetsian historiaan Correrin museossa
3.    Kiertele Cannaregion kaupunginosassa
4.    Ihaile Venetsiaa Campanile di San Marcosta käsin
5.    Hyppää vesibussin kyytiin ja nauti näkymästä

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort