Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Globo hotel ★★★★


Hotelli Globo sijaitsee Splitin keskustassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä Diocletianin palatsista ja 15 minuutin kävelymatkan päässä vihreästä Marjan kukkulasta.


Valitse »
 

Slavija ★★★


Sijaitsee Diocletian palatisin alueella, joka on UNESCO:n suojelema muistomerkki ja on rekisteröity maailmankulttuuriperintölistaan.


Valitse »
 

Luxe Hotel ★★★★


Sijaitsee 750 m rannalta, 350 m Splitin katedraalista, 400 m Diocletianin palatsista ja 3 km Splitin Tiedemuseosta ja eläintarhasta.


Valitse »


Esittely

Adrianmeren rannikolla sijaitseva ihastuttava Split on mukava lomakohde, jossa pääsee helposti yhdistämään ranta- ja kaupunkiloman. Etelä-Kroatian suositusta lomakaupungista on myös hyvät kulkuyhteydet muualle Kroatiaan ja Italiaan.

 

Splitin parasta antia ovat vanhankaupungin pikkukujat, mielenkiintoiset historialliset nähtävyydet, rantabulevardit ja ihanat rannat. Kaupungista kannattaa lähteä tutustumaan myös alueen lähisaariin. Muurin ympäröimässä vanhassa kaupungissa ihastuttaa etenkin antiikinaikainen keisari Diocletianuksen palatsi. Modernit rantabulevardit houkuttelevat pikkukahviloilla ja ravintoloilla. Parhaita mereneläviä saa kuitenkin syrjäisemmistä, paikallisten suosimista ravintoloista.

 

Lue lisää Splitin matkailutoimiston sivuilta.


Split Top 5


1.    Lähde päiväretkelle kiehtovalle Hvarin saarelle

2.    Nauti päivästä ja maisemista Marjan-mäen huipulla sijaitsevassa puistossa

3.    Vieraile Trogirin historiallisessa satamakaupungissa (Unescon maailmanperintökohde)

4.    Rentoudu Brela Beachin kristallinkirkkaassa merivedessä

5.    Käy Splitin arkeologisessa museossa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort