Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Frogner House Apartments - Bygdoy alle 53 ★★★★


Sijaitsee Frognerissa noin kahden kilometrin päässä keskustasta. Neljän tähden hotelli erinomaisella ostosalueella.


Valitse »
 

Hotel Christiania Teater ★★★★


Tyylikäs hotelli Oslo City Centre sijaitsee aivan Oslon keskustassa lähellä Kuninkaan linnaa ja Oslon Kansallisteatteria.


Valitse »
 

Clarion Collection Hotel Bastion ★★★★


Sijaitsee Kvadraturenissa, Oslon vanhassa kaupungissa muutaman minuutin kävelymatkan päässä Karl Johanin kadulta, lentokentälle vievästä pikajunasta ja satamasta, josta lähtee laivat Tanskaan.


Valitse »
 

Thon Hotel Bristol ★★★★


Neljän tähden Thon Hotelli Bristol sijaitsee Oslon keskustassa, lähellä linnaa ja parlamenttia, ravintoloita, baareja ja kuuluisan Karl Johanin kadun ostosmahdollisuuksia.


Valitse »


Esittely

Norjan pääkaupungissa Oslossa on ollut asutusta viikinkiajoista lähtien. Kaupunkia ympäröi etelästä upea Oslonvuono ja pohjoisesta lukuisat vehreät kukkulat ja vuoret –maisema on yksi Pohjolan kauneimmista. 

 

Oslosta löytyy paljon tekemistä ja nähtävää. Vigeland Park –veistospuistossa on mukava viettää leppoisaa iltapäivää puiston yli 200 veistokseen tutustuen, kaupungin museot tarjoavat näyttelyitä viikingeistä Edvard Munchiin ja Holmenkollen kiehtoo maailman vanhimpana mäkihypyn suorituspaikkana. 

 

Oslosta on myös helppo lähteä tutustumaan kaupunkia ympäröivään upeaan luontoon. Norjan kuuluisat vuonot ovat pakollinen nähtävyys kaikille Oslossa vieraileville.    

 

Lue lisää Oslon matkailutoimiston sivuilta.

 


Oslo Top 5


- Tutustu tyynenmeren ylittäneen Thor Heyerdahlin matkaan Kon-Tiki museossa

- Vieraile Nobelin rauhankeskuksessa

- Käy katsastamassa Norjan kuninkaallinen linna

- Rentoudu Vigeland -veistospuistossa

- Tee tutkimusmatka Holmenkollenille

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort