Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Silken Torre Garden ★★★


Moderni hotelli rauhallisella alueella ydinkeskustan laidalla, lähellä Estadio de la Comunidad, Las Ventas ja Faunia. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan sekä bussilla että metrolla.


Valitse »
 

Liabeny Hotel ★★★★


Tyylikäs ja lämminhenkinen hotelli aivan Madridin ytimessä lähellä lukuisia palveluita. Lähellä mm. Plaza Mayor, Puerta del Sol ja Thyssen-Bornemiszan museo.


Valitse »
 

Catalonia Atocha ★★★★


Keskeinen sijainti Madridin keskustassa lähellä Paseo del Pradoa ja Atochan asemaa (500m). Vain 10 min kävelymatkan päässä lukuisista museoista, kaupoista sekä La Latinan baareista ja ravintoloista. Antón Martínin metroasema 50m päässä.


Valitse »
 

Catalonia Las Cortes ★★★★


Vuonna 2006 avattu tyylikäs hotelli sijaitsee Madridin historiallisessa keskustassa, lähellä Plaza Santa Anaa, Teatro Espanolia, Puerta del Solia ja Plaza Mayoria.


Valitse »


Esittely

Nuorekas ja dynaaminen Madrid on muodin ja muotoilun edelläkävijä. Dramatiikkaan taipuvaista espanjalaista kulttuuria, upeita muistomerkkejä ja kirkkoja kuningaskunnan pääkaupungissa on runsain mitoin. Pradon taidemuseo ja kuninkaanlinna ovat pakollisia nähtävyyksiä.

Yli 500-vuotias toriperinne elää edelleen kirpputorilla Rastrossa, jossa on kaupan kaikkea rihkamasta ja käytetyistä tavaroista antiikkiin. Puerta del Solin ympäristössä ja Salamancan kaupunginosan tavarataloissa ja pikkuliikkeissä on hyvät valikoimat muotia, lahjatavaroita, taidetta, sisustusesineitä…

Madridissa elämänilo tarttuu, tarvitaan vain tapasherkkuja ja hyvää seuraa. Suuriin Retiro ja Casa de Campo –puistoihin perheet ystävineen kokoontuvat viikonloppuisin kuuntelemaan musiikkia, seuraamaan nukketeatteria ja soutelemaan. Päivän voi aloittaa myös yöllä, sillä huvittelunhaluinen Madrid ei nuku.

 

Lue lisää Madridin matkailutoimiston sivuilta.

 


Madrid Top 5


1.    Näe Velasquezin, Goyan ja El Grecon töitä Pradon museossa
2.    Nauti päivästä Parque del Retirossa
3.    Käy katsastamassa Madridin kuninkaallinen linna
4.    Herkuttele tapaksilla Puerta del Solin aukiolla
5.    Tutustu Madridin vilkkaaseen yöelämään

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort