Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Austria Trend Hotel Ljubljana ★★★★


Erinomaisesti yritys- ja konferenssitapahtumiin soveltuva hotelli, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä ydinkeskustasta lähillä erilaisia palveluita. Hotellilta on hyvät liikenneyhteydet eri puolille kaupunkia.


Valitse »
 

Best Western Premier Slon ★★★★


Keskeinen sijainti aivan Ljubljanan ydinkeskustassa lähellä diplomaattikorttelia. 


Valitse »
 

Radisson Blu Plaza ★★★★


Vuonna 2012 rakennettu moderni ja tyylikäs hotelli sijaitsee Ljubljanan BTC City-liikealueella. Hotelli on osa BTC-keskusta, johon kuuluu mm. Atlantis-vesipuisto, keilahalli, mikroautorata, tenniskenttiä, elokuvateatteri ja yli 400 erilaista kauppaa.


Valitse »
 

Grand Hotel Union Business ★★★★


Grand Hotel Union Business sijaitsee aivan Ljubljanan keskustassa, finanssialueen rauhallisemmassa osassa lähellä jokea ja sitä ympäröiviä kävelykatuja. Hotellin lähiympäristössä on lukuisia kauppoja, toreja, viinibaareja, ravintoloita sekä nähtävyyksiä.


Valitse »


Esittely

Vajaan 300 000 asukkaan Ljubljana (suomeksi ”rakastettu”) levittäytyy maalauksellisen Ljubljanica-joen rantatöyräille ja houkuttelee tunnelmallisille kävelyretkille lukemattomien siltojen, aukioiden ja kauniiden rakennusten reunustamille kapeille kujilleen.

Ljubljanan arkkitehtuuri on sekoitus keskiaikaa, barokkia, renessanssia ja uusklassismia. Vanhan kaupungin barokkirakennukset ja Pyhän Nikolauksen katedraali ovat suosittuja tutustumiskohteita. Myös Vanhan kaupungin keskellä sijaitseva kauppatori on ehdoton tutustumiskohde; jo aikaisin aamusta torin kojut pursuavat hedelmiä, vihanneksia, mausteita, kukkia ja sisähallin puolelta löytyvät herkulliset juustot, tuoreet leivät ja elintarvikkeet.

Vaikka Ljubljana henkii mennyttä historiaa, on se kuitenkin nykyaikainen, rento ja nuorekas kaupunki, joka herää eloon etenkin iltaisin; jokivarren viehättävät ravintolat terasseineen, viini- ja musiikkibaarit sekä perinteiset slovenialaiset ravintolat houkuttelevat astumaan sisään ja nauttimaan paikallisesta ystävällisyydestä ja vieraanvaraisuudesta.

 

Lue lisää Ljubljanan matkailutoimiston sivuilta.

 


Ljubljana Top 5


1. Vieraile Ljubljanan linnassa
2. Rentoudu Tivoli-puistossa
3. Ihaile valokuvaksellista Kolmoissiltaa
4. Käy Slovenian kansallismuseossa
5. Nauti kaupungissa järjestettävien tapahtumien tarjonnasta

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort