Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Clarion Suites ★★★★


Clarion Suites Hotel sijaitsee Lissabonin ytimessä lähietäisyydellä useista nähtävyyksistä, kuten Eduardo VII-puistosta, luonnonhistorian museosta sekä Lissabonin katedraalista.


Valitse »
 

Marques de Pombal Hotel ★★★★


Moderni hotelli erinomaisella paikalla Lissabonin pääkadulla, Avenida da Liberdadella. Lähellä lukuisia palveluita ja parhaita ostosmahdollisuuksia.


Valitse »
 

Britania Hotel  ★★★★


Viehättävä Art Deco -hotelli Lissabonin keskustassa vain korttelin päässä Avenida da Liberdadelta. Kasvitieteellinen puutarha, Rossion aukio ja Castelo de Sao Jorge vain lyhyen kävelymatkan päässä.


Valitse »


Esittely

Lissabon on kiehtova kaupunki, johon tutustuu parhaiten kiertelemällä jalan kaupungin kapeita katuja. Lukuisissa kaupunginosissa on kaikissa oma tunnelmansa: Castellon ja Mourarian keskiaikaisissa kaupunginosissa pienet talot reunustavat ahtaita kujia, kun taas sokkeloisessa Alfamassa ovat vaikuttaneet satamamiehet ja kalastajat.

Kaupunki tunnetaan välittömästä ilmapiiristään, mutta etenkin ruokakulttuurillaan se loistaa. Kalaa ja mereneläviä on joka lähtöön. Pelkkiä turskareseptejä portugalilaisilla on satoja ja on helppo taata, että ne maistuvat. Kannattaa myös kokeilla Portugalin madeiraa, portviiniä tai vinho verdeä.

Lissabonissa on paljon kulttuuria ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, mutta jos haluaa välillä vaihtaa rannalle, käy sekin helposti. Onhan Lissabonista vain n. puolen tunnin ajomatka Estorilin ja Cascaisin rantakaupunkeihin.

 

Lue lisää Lissabonin matkailutoimiston sivuilta.

 


Lissabon Top 5


1. Eksy Alfaman kauniille kujille
2. Nauti päivästä Gulbenkianin museossa
3. Käy katsastamassa kiehtova Oceanario de Lisboa
4. Vieraile St Jeromen luostarissa
5. Hyppää historiallisen raitiovaunu 28:n kyytiin

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort