Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Ascot Hotel ★★★


Moderni hotelli hyvällä paikalla vastapäätä Krakovan Planty Garden puutarhaa kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Lähistöllä Juliusz Slowacki -teatteri ja Pyhän Florianuksen portti.


Valitse »
 

Andels Hotel Cracow ★★★★


Moderni ja tyylikäs design-hotelli sijaitsee aivan Krakovan keskustassa, 100 m päässä rautatieasemalta ja kauppa-aukiolta. Hotelli soveltuu niin liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkailijoillekin.


Valitse »
 

Holiday Inn Kracow City Center ★★★★★


Tyylikäs 5-tähden hotelli vanhan kaupungin sydämessä, kivenheiton päässä keskustorista. Kävelyetäisyydellä useita kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten St.Maryn kirkko ja Wawelin linna.


Valitse »


Esittely

Krakovassa nykyisyys ja menneisyys sekoittuvat toisiinsa ja historian voi aistia. Historiaa onkin Krakovassa enemmän kuin muissa puolalaisissa kaupungeissa. Vanhoja rakennuksia ja historiallisia monumentteja on joka kulman takana ja kulttuuri on vahvasti esillä.

Krakovan keskuspiste on ehdottomasti kaunis vanha kaupunki, jonka läheisyydessä sijaitsee monia mielenkiintoisia käyntikohteita. Kiertele upeissa kirkoissa, katsasta läpi museot ja taidegalleriat, istahda hetkeksi pieniin mukaviin kahviloihin tai hämyisiin pubeihin. Krakovasta löytyy kaikille jotain mieluista. Krakovan matkailijan kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa myös juutalaiskortteleihin, joissa on kuvattu Spielbergin Schindlerin lista ja Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseoon, joka sijaitsee noin 70 km Krakovan ulkopuolella.

 

Lue lisää Krakovan matkailutoimiston sivuilta ja Puolan matkailutoimiston sivuilta.

 


Krakova Top 5


1.    Vieraile Oscar Schindlerin tehtaaseen pystytetyssä erinomaisessa museossa
2.    Kiertele juutalaisessa kaupunginosassa
3.    Näe historiallinen Neitsyt Marian kirkko
4.    Ihaile näköalaa Kosciuszkon kummulta
5.    Nauti tunnelmasta kaupungin keskusaukiolla

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort